Με θερμομέτρηση άνοιξαν τα δημοτικά και νηπιαγωγεία στην Αττική - Αρκετά παιδιά έμειναν στα σπίτια τους (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Με θερμομέτρηση άνοιξαν τα δημοτικά και νηπιαγωγεία στην Αττική - Αρκετά παιδιά έμειναν στα σπίτια τους (ΦΩΤΟ)

Η επιστροφή στα θρανία και των τελευταίων μαθητών είναι πλέον γεγονός καθώς άνοιξαν την Δευτέρα (01-06-2020) δημοτικά και νηπιαγωγεία έπειτα από σχεδόν 3 μήνες...

Τα νέα μέτρα προστασίας για τον κίνδυνο του κορονοϊού είναι φανερά και στις τάξεις των μικρών μαθητών, συμμετοχή στο μάθημα με δόσεις, πλαφόν μαθητών και προαιρετική χρήση μάσκας.

Σε περιοχές της Αττικής, έκαναν θερμομέτρηση στους μαθητές κατά την είσοδο τους στο σχολείο.

Άραγε έγινε το ίδιο και στα σχολεία της Χαλκίδας και της υπόλοιπης Εύβοιας;

Στις σχολικές αίθουσες πρέπει να υπάρχουν αντισηπτικά και προβλέπεται καθαρισμός δύο φορές την ημέρα (κατά τη διάρκεια λειτουργίας του σχολείου και μετά το πέρας αυτού). Επίσης, ο αερισμός των αιθουσών θα γίνεται με φυσικό τρόπο.

Πάντως αρκετοί είναι οι μαθητές που δεν επέστρεψαν σήμερα στις σχολικές αίθουσες. Όπως έχει ανακοινωθεί οι απουσίες δεν θα ληφθούν υπόψη εφόσον ο γονέας ή κηδεμόνας τους ή ο ίδιος/ίδια εφόσον είναι ενήλικος/ενήλικη, υποβάλλει υπεύθυνη δήλωση ότι ο/η μαθητής/ μαθήτρια ανήκει σε ομάδα αυξημένου κινδύνου για νόσηση από COVID-19 ή έρχεται σε στενή επαφή με άτομο του οικογενειακού του περιβάλλοντος που ανήκει στην παραπάνω ομάδα αυξημένου κινδύνου ή ήδη νοσεί.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA