Μυστήριο με την παραλία στο σποτ για τον ελληνικό τουρισμό - Είναι στην Εύβοια ή στη Ζάκυνθο; (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μυστήριο με την παραλία στο σποτ για τον ελληνικό τουρισμό - Είναι στην Εύβοια ή στη Ζάκυνθο; (ΒΙΝΤΕΟ)

Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για την παραλία που απεικονίζεται στο σποτ για τον ελληνικό τουρισμό με τίτλο «The Greek Summer State of Mind»...

Μυστήριο και πολλές εικασίες έχει προκαλέσει η παραλία που εικονίζεται στο σποτ για την καμπάνια του ελληνικού τουρισμού που παρουσιάστηκε το βράδυ της Πέμπτης, κατά την εκδήλωση «Restart Tourism» όπου χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το βίντεο έχει τον τίτλο «The Greek Summer State of Mind» και πλέκει το εγκώμιο του ελληνικού καλοκαιριού τη στιγμή που εναέριο πλάνο αποτυπώνει την απαράμιλλης ομορφιάς παραλία.

Ωστόσο, το βίντεο δεν αποκαλύπτει την τοποθεσία της συγκεκριμένης παραλίας, γεγονός που έχει σχολιαστεί, με πολλούς να προσπαθούν να μαντέψουν πού ακριβώς βρίσκεται.

Διάφορες απόψεις έχουν καταγραφεί για την ακριβή τοποθεσία της εν λόγω παραλίας, δίχως κάποια να έχει επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη.

Το πού ακριβώς βρίσκεται η παραλία κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό και πάρα πολλοί είναι οι χρήστες στα social media που λένε τις δικές τους απόψεις για το που βρίσκεται. 

Μάλιστα έχουν αρχίσει να πέφτουν και… στοιχήματα. 

Μία άποψη είναι ότι πρόκειται για την παραλία Μαραθoνήσι στη Ζάκυνθο. Τόσο ο σχηματισμός όσο και το χρώμα των νερών υποστηρίζουν την άποψη αυτή.

Μια άλλη άποψη είναι ότι πρόκειται για παραλία της Εύβοιας, όπως το Μαρμάρι και συγκεκριμένα για την παραλία Μεγάλη Άμμο. Η άποψη αυτή συγκεντρώνει πολλούς υποστηρικτές. 

Παράλληλα κάποιοι πιο δύσπιστοι που τους αρέσει συνωμοσιολογία αναφέρουν ότι η παραλία αυτή είναι στο εξωτερικό!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΠΟΤ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA