«Ντου» εργαζομένων στο Υπουργείο Τουρισμού (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

«Ντου» εργαζομένων στο Υπουργείο Τουρισμού (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ένταση επικράτησε το απόγευμα της Πέμπτης (04-06-2020) στο Υπουργείο Τουρισμού όπου εισέβαλαν και στο κτίριο οι εργαζόμενοι , έπειτα από πορεία στο κέντρο της Αθήνας...

Το Συνδικάτο Εργαζομένων Επισιτισμού – Τουρισμού – Ξενοδοχείων Αττικής, μαζί με τα επιχειρησιακά σωματεία του κλάδου στην Αττική, πραγματοποίησαν κινητοποίηση διεκδικώντας λύσεις στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους.

Οι εργαζόμενοι μεταξύ των άλλων διεκδικούν: Να διασφαλιστεί το εισόδημα όλων των εργαζομένων όπως προβλέπεται από τις Συλλογικές Συμβάσεις. Καμία μείωση, καμία αρνητική αλλαγή, όχι στην εκ περιτροπής εργασία. Να επαναπροσληφθούν όλοι οι εποχικοί. Να προστατευτούν όλοι οι άνεργοι του κλάδου. Να καταργηθούν όλα τα πλαφόν για την επιδότηση των εποχικών.

Οι διαδηλωτές βρέθηκαν και στην οδό Σταδίου στο ύψος του Υπουργείου Εργασίας φωνάζοντας συνθήματα, ενώ ζωγράφισαν μάλιστα τον δρόμο στην είσοδο του Υπουργείου Εργασίας κάνοντας ένα κόκκινο χαλί για τον Υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση.

Χαλκίδα: Νέα εξέλιξη! Διαγνώστηκαν με κορονοϊό δύο συγγενείς του δικηγόρου Θανάση Λιαγκάκη που νοσηλεύεται στο «Σωτηρία» (ΦΩΤΟ)

  Στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» συνεχίζει να νοσηλεύεται ο γνωστός Χαλκιδέος δικηγόρος, Θανάσης Λιαγκάκης, ο οποίος, -όπως αποκάλυψε το Evia Zoom...

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ