Νύχτα με ...τραβεστί «καίει» αστυνομικούς που τράβαγαν και βίντεο - Διατάχθηκε ΕΔΕ μετά το σάλο (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νύχτα με ...τραβεστί «καίει» αστυνομικούς που τράβαγαν και βίντεο - Διατάχθηκε ΕΔΕ μετά το σάλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάλο φαίνεται πως έχει προκαλέσει στους κόλπους της αστυνομίας, ένα video που διέρρευσε πριν από λίγες μέρες και δείχνει αστυνομικούς της ομάδας «Δράση» να ζητάνε από τραβεστί να τους κάνει πασαρέλα αποκαλύπτοντας γυμνά μέρη του σώματός της...

Το βίντεο είναι τραβηγμένο από τους ίδιους τους αστυνομικούς στο κέντρο της Αθήνας, σε μέρος που είχαν σταματήσει για να σταθμεύσουν τις μηχανές τους.
 

Το χρονικό του περιστατικού

Από εκεί λοιπόν πέρασε μία τραβεστί που φαίνεται να τους ρωτάει που να αφήσει τις κάρτες με το τηλέφωνο επικοινωνίας. Εκείνοι της δείχνουν την σέλα ενός οχήματος και αρχίζουν να γελάνε και να την πειράζουν, ζητώντας να τους κάνει μία επίδειξη.

Αν και αρχικά φαίνεται διστακτικοί λόγω των καμερών, τα μέλη της ΔΡΑΣΗΣ κατάφεραν να την πείσουν πως δεν γράφουν και τότε εκείνη τους κάνει το χατίρι, αποκαλύπτοντας γυμνά μέρη του σώματός της.

Μετά τα αποθεωτικά σχόλια, εκείνη αποχωρεί, στέλνοντάς τους φιλάκια.


το περιστατικό έγινε και πρωτοσέλιδο σε αθηναϊκές εφημερίδες...

Διατάχθηκε ΕΔΕ

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, το video αυτό που είναι τραβηγμένο από τους ίδιους τους αστυνομικούς, δεν άργησε να φτάσει σε υψηλά ιστάμενα πρόσωπα.


Η ΕΔΕ θα εξετάσει ποιοι αστυνομικοί εμπλέκονται στο περιστατικό προκειμένου να διωχθούν πειθαρχικά.


Η ΕΔΕ που έχει διαταχθεί αφορά τη συμπεριφορά τους, το παράπτωμα της παράβασης καθήκοντος, την καταγραφή - διαμοίραση του επίμαχου οπτικού υλικού, καθώς και τη χρήση bodycam.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA