Πανελλαδικές: Έπεσαν πυροβολισμοί σε σχολείο | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Πανελλαδικές: Έπεσαν πυροβολισμοί σε σχολείο

Με σπασμένα τζάμια στο γραφείο των καθηγητών του Λυκείου Επισκοπής Ρεθύμνης από πυροβόλο όπλο, ξεκίνησαν την Δευτέρα (15-06-2020) οι Πανελλήνιες Εξετάσεις στο χωριό του Ρεθύμνου...

Άγνωστοι δράστες, κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου, με κυνηγετική καραμπίνα κατά πάσα πιθανότητα -όπως δήλωσε ο προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Ρεθύμνου Ιωάννης Μαρκαντές στο ΑΠΕ ΜΠΕ- πυροβόλησαν στα παράθυρα του γραφείου καθηγητών προκαλώντας μόνο υλικές ζημιές.

Πρόκειται για το Λύκειο της περιοχής, το οποίο αυτές τις μέρες λειτουργεί και ως εξεταστικό κέντρο. Το πρωί που εντοπίστηκε η ζημιά, ειδοποιήθηκαν οι Αρχές και ενημερώθηκε αρμοδίως η Δευτεροβάθμια και το υπουργείο.

Σύμφωνα με τον κ. Μαρκαντέ, η εξεταστική διαδικασία συνεχίστηκε χωρίς κανένα πρόβλημα. Όπως είπε, δεν είναι η πρώτη φορά που το Λύκειο και συγκεκριμένα το γραφείο των καθηγητών δέχεται το μένος αγνώστων.  

«Και στο παρελθόν έχουν γίνει και διαρρήξεις και καταστροφές στο γραφείο και πάντα η ΕΛ.ΑΣ ενημερώνεται και προσπαθεί να εντοπίσει τους δράστες».
 
Πληροφορίες: ANT1

Το θαύμα έγινε στον Παναγιώτη - Ραφαήλ: Το STAR για την δήλωση του πατέρα στο ΕviaZoom.gr (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη τηλεόραση του Star Channel μεταδόθηκε την Δευτέρα (29-06-2020) το ρεπορτάζ του Evia Zoom .gr με την αποκλειστική δήλωση του πατέρ...

Βίντεο - Ρεπορτάζ