Θετική στον κορονοϊό 30χρονη έγκυος στον Βόλο - Νοσηλεύεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Θετική στον κορονοϊό 30χρονη έγκυος στον Βόλο - Νοσηλεύεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης

Θετική σε κορονοϊό είναι μία 30χρονη γυναίκα από το Βόλο, η οποία μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας...

Η 30χρονη Ελληνίδα, που διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, παρουσίασε πυρετό πριν 4 ημέρες κι επειδή επέμενε, προχθές την Τρίτη (02-06-2020) μετέβη σε ιδιωτική κλινική του Βόλου όπου υποβλήθηκε σε τεστ κορονοϊού. Τα αποτελέσματα του τεστ βγήκαν χθες και έδειξαν ότι είναι θετική στον ιό.

Η 30χρονη μεταφέρθηκε την Τετάρτη (03-06-2020) στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου και παραμένει νοσηλευόμενη σε θάλαμο αρνητικής πίεσης, ενώ συμπτώματα έχει εμφανίσει και ο σύζυγός της ο οποίος είναι γνωστός γυμναστής του Βόλου και προπονητής σε αθλητικές Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της πόλης και έχει υποβληθεί στο τεστ, τα αποτελέσματα του οποίου αναμένονται σήμερα.

Η 30χρονη ενημέρωσε τους γιατρούς ότι είχε επαφή με Γερμανούς που ήρθαν στην Ελλάδα πρόσφατα.

Παράλληλα, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, συναγερμός έχει ξεσπάσει σε δύο σχολικές μονάδες της Νέας Ιωνίας Βόλου, αφού τα πεθερικά της γυναίκας είναι γυμναστές και επέστρεψαν στα μαθήματα την προηγούμενη εβδομάδα. Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας βρίσκεται σε συνεχή επαφή και συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ για να οργανωθούν οι ιχνηλατίσεις, σε περίπτωση που κι εκείνοι έχουν νοσήσει.

Ηδη σε καραντίνα 14 ημερών έχουν τεθεί όλα τα άτομα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος της 30χρονης εγκύου.

Κλειστή για απολύμανση η ΔΟΥ Βόλου

Στο μεταξύ, κλειστά θα παραμείνουν την Παρασκευή (05-06-2020) όλα τα τμήματα της ΔΟΥ Βόλου, προκειμένου να γίνει απολύμανση του κτιρίου.

Η απολύμανση όλων των χώρων της Εφορίας, αλλά και όλου του κτιριακού συγκροτήματος όπου στεγάζεται, θα γίνει βάσει του πρωτοκόλλου του ΕΟΔΥ, διότι η μητέρα της 30χρονης εγκύου που βρέθηκε θετική σε κορονοϊό εργάζεται σε Δημόσια Υπηρεσία που επίσης στεγάζεται στο κτίριο αυτό.

Η Εφορία του Βόλου θα λειτουργήσει κανονικά από την ερχόμενη Τρίτη.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA