Θετική στον κορονοϊό η κόρη της Θεοδωρίδου - Φέρεται να έκανε πάρτι σε βίλα της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Θετική στον κορονοϊό η κόρη της Θεοδωρίδου - Φέρεται να έκανε πάρτι σε βίλα της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η 26χρονη κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου και του επιχειρηματία Τάκη Μπέτα, Χριστιάνα Μπέτα φέρεται να είναι η φοιτήτρια που διοργάνωσε το πάρτι σε βίλα στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης...

Σύμφωνα και με τα όσα μετέδωσε η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Open, (χωρίς να ονοματίζει) στο πάρτι που έλαβε χώρα στην πολυτελή βίλα της οικογενείας, έδωσαν το «παρών» αρκετά άτομα.

Ενώ η κοπέλα δεν είχε παρουσιάσει κάποιο σύμπτωμα κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα από το Λονδίνο, λίγο μετά το πάρτι νόσησε και παρουσίασε συμπτώματα πυρετού και βήχα.

Έτσι οδηγήθηκε στο νοσοκομείο της πόλης, όπου υπεβλήθη σε τεστ και βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Ακολούθως ενημερώθηκαν οι άνθρωποι που είχαν πάει στο πάρτι και σύμφωνα με το Open, 30 με 35 άτομα έχουν υποβληθεί σε έλεγχο.
 
ΒΙΝΤΕΟ

Διαψεύδει ο πατέρας της 26χρονης

Διευκρινίσεις σε όσα ακούγονται θέλησε να δώσει και ο πατέρας της φοιτήτριας. Συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας πατέρας της 26χρονης μίλησε στον ΑΝΤ1 και διέψευσε όσα έχουν ακουστεί για πάρτι που έκανε η κοπέλα για να γιορτάσει την επιστροφή της από το Λονδίνο.

Όπως ανέφερε ο πατέρας της κοπέλας, η κόρη του νόσησε στη βρετανική πρωτεύουσα στο διάστημα από τις 5 έως τις 20 Μαΐου, παρουσιάζοντας ελαφριά συμπτώματα της Covid-19.

Την 1η Ιουνίου η 26χρονη, όπως λέει ο πατέρας της, επέστρεψε στη χώρα μας και υπεβλήθη άμεσα σε τεστ για κορονοϊό, το οποίο βγήκε αρνητικό. Ωστόσο, την περασμένη Πέμπτη, 4 Ιουνίου, η νεαρή, έπειτα από την επιμονή του πατέρα της, υπεβλήθη εκ νέου σε τεστ, το οποίο και βγήκε θετικό. Πλέον, η νεαρή βρίσκεται σε καραντίνα, την οποία, όπως υποστηρίζει ο πατέρας της, ουδέποτε «έσπασε».

Όσο για αυτά που ακούγονται, ότι δηλαδή η 26χρονη έκανε πάρτι για την επιστροφή της στην Ελλάδα, ο πατέρας της ήταν κατηγορηματικός, διαψεύδοντας ότι έγινε οποιουδήποτε είδους πάρτι στο σπίτι του.

Αντιθέτως, ανέφερε ότι η κόρη του το μόνο που έκανε ήταν να πάει σε ένα φιλικό σπίτι, όπου βρίσκονταν συνολικά 12 άτομα. Μάλιστα, έγιναν τεστ σε όλα τα άτομα που ήταν εκεί, με τα δείγματα επτά εξ αυτών να είναι αρνητικά, σύμφωνα με πληροφορίες, και τα αποτελέσματα για τους άλλους τέσσερις αναμένονται σήμερα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA