Χαλκίδα: Το STAR για την επίθεση του πιτ μπουλ στη γυναίκα - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από το δελτίο ειδήσεων | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Το STAR για την επίθεση του πιτ μπουλ στη γυναίκα - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από το δελτίο ειδήσεων

Στη τηλεόραση του Star Channel μεταδόθηκε την Τετάρτη (24-06-2020) το αποκλειστικό ρεπορτάζ του EviaZoom.gr με την επίθεση του πιτ μπουλ στη γυναίκα (δείτε ΕΔΩ) την ώρα που έκανε την συνηθισμένη βόλτα με τον σκύλο της στη περιοχή της Σουβάλας, στη Χαλκίδα...

Όπως κατήγγειλε και η ίδια, η κάτοικος, Ροσέλα Κότσι στο EviaZoom.gr, το συμβάν έγινε το απόγευμα της Κυριακής (21-06-2020), όταν ξαφνικά πετάχτηκε από πίσω ένας σκύλος ράτσας πιτ μπουλ που περιφερόταν στο σημείο και αφού όρμηξε πρώτα στον σκύλο της, δάγκωσε και τη γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε αιμόφυρτη με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο χέρι της, ενώ και ο σκύλος της μεταφέρθηκε τραυματισμένος σε κτηνιατρείο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και την μαρτυρία της γυναίκας, το συγκεκριμένο πιτ μπουλ ήταν αδέσποτο αλλά σε καλή κατάσταση, και μέχρι στιγμής το Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας, που διενεργεί έρευνα μετά τη μηνυτήρια αναφορά που κατατέθηκε κατά παντός υπευθύνου, δεν έχει διαπιστώσει αν έχει ιδιοκτήτη και εάν έχει πρόσφατα εγκαταλειφθεί.

«Πάλευα 10 λεπτά με το πιτ μπουλ για να σώσω το σκυλί μου και μετά μαζεύτηκε όλος ο κόσμος που μας βοήθησε και σωθήκαμε και οι δύο, και εγώ και το σκυλί...», τόνισε χαρακτηριστικά.

Όπως θα δείτε, το αποκλειστικό ρεπορτάζ του EviaZoom.gr αναδημοσιεύτηκε καρέ καρέ, δείχνοντας παράλληλα και το site, στο δελτίο ειδήσεων με την Ελένη Τσαγκά και την Τασούλα Παπανικολάου. 

ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 


Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA