Χαλκίδα: Βρέθηκαν χιλιάδες λαθραία τσιγάρα σε κέντρο διασκέδασης και μίνι μάρκετ - Κατασχέθηκαν και δύο αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Βρέθηκαν χιλιάδες λαθραία τσιγάρα σε κέντρο διασκέδασης και μίνι μάρκετ - Κατασχέθηκαν και δύο αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Φουλ στα λαθραία τσιγάρα η Χαλκίδα...

Διαβάστε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του EviaZoom.gr και για τις δύο υποθέσεις.

Στη πρώτη περίπτωση, που αφορά κέντρο διασκέδασης στη περιοχή της Λιανής Άμμου:

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα το πρωί της Τρίτης (23-06-2020) όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 

• 220 νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, συνολικού μεικτού βάρους 11 κιλών, καθώς και

• 1.090 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων, διαφόρων μαρκών.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, για την συγκεκριμένη υπόθεση αναζητείται για να συλληφθεί, στα πλαίσια του αυτοφώρου, ένας 24χρονος Ρουμάνος που εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης του κέντρου διασκέδασης, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

Τα ανωτέρω καπνικά προϊόντα θα σταλούν στο αρμόδιο τελωνείο, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.

Στη δεύτερη περίπτωση, που αφορά μίνι μάρκετ στη περιοχή του Αγίου Ιωάννη Χαλκίδας (παλιό Κοιμητήριο):
 
Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ το πρωί της Τρίτης (23-06-2020), τρεις Έλληνες, ηλικίας, 76, 43 και 48 ετών, αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα. 

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω εντοπίστηκαν εντός του μίνι μάρκετ (σ.σ. όπως προαναφέραμε), ιδιοκτησίας, ενός εκ των συλληφθέντων, ενώ σε έρευνες που διενεργήθηκαν σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα, έξωθεν του καταστήματος, που χρησιμοποιούσαν δύο από τους συλληφθέντες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 

• 213 συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, συνολικού μεικτού βάρους 11 κιλών & 190 γραμμαρίων, καθώς και
 
• 802 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων, διαφόρων μαρκών.
 
Τα καπνικά προϊόντα θα σταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν επίσης τα προαναφερόμενα οχήματα.
Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA