Άγνωστος πυροβόλησε τον Στέφανο Χίο έξω από το σπίτι του - Μπλόκαρε το όπλο και σώθηκε ο δημοσιογράφος (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Άγνωστος πυροβόλησε τον Στέφανο Χίο έξω από το σπίτι του - Μπλόκαρε το όπλο και σώθηκε ο δημοσιογράφος (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Καρτέρι στον Στέφανο Χίο έστησαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Δευτέρας (27-07-2020)...

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Ασφάλειας Αττικής για τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος τα ξημερώματα της Δευτέρας (27-07-2020) έξω από το σπίτι του, στα Βριλήσσια Αττικής.

Ο δημοσιογράφος δέχθηκε δύο σφαίρες στο λαιμό και στα πλευρά, ενώ ακόμα δύο καρφώθηκαν στο αυτοκίνητό του.

Οι συνεργάτες του δημοσιογράφου υποστηρίζουν πως τα άτομα που έστησαν ενέδρα στον Στέφανο Χίο ήταν δύο, ενώ όπως σημειώνουν τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι χειρότερα, εάν δεν είχε μπλοκάρει το όπλο του δράστη.

Όπως αναφέρει η σελίδα "Μακελειό", ο ίδιος άνοιξε με δύναμη την πόρτα κάτι που μπλόκαρε το όπλο του δράστη και δεν κατάφερε να ρίξει άλλες σφαίρες. Οι φωνές του δημοσιογράφου αμέσως μετά, ήταν και αυτές που έτρεψαν σε φυγή τους δράστες.

Ο Στέφανος Χίος νοσηλεύεται στο ΚΑΤ εκτός κινδύνου όπου αναμένονται αστυνομικοί, άγνωστο όμως, πότε θα μπορέσει να δώσει κατάθεση ο δημοσιογράφος.

Ο Στέφανος Χίος δεν είχε φύλαξη, και οι συνεργάτες του επιρρίπτουν γι αυτό ευθύνες στην φυσική και πολιτική ηγεσία της Αστυνομίας, καθώς ο δημοσιογράφος είχε κάνει σχετικό αίτημα.

Πάντως, μέχρι στιγμής, την έρευνα έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής και όχι η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. 

ΒΙΝΤΕΟ


Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA