Αυτά είναι τα χρήματα που εισέπραξαν τα 1.232 ΜΜΕ για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι - Μένουμε Ασφαλείς» (ΛΙΣΤΑ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
9 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Αυτά είναι τα χρήματα που εισέπραξαν τα 1.232 ΜΜΕ για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι - Μένουμε Ασφαλείς» (ΛΙΣΤΑ)

Δόθηκε στη δημοσιότητα από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα και η λίστα με τα χρηματικά ποσά που εισέπραξαν τα 1.232 ΜΜΕ στο πλαίσιο της καμπάνιας «Μένουμε Σπίτι» και «Μένουμε Ασφαλείς» για την αντιμετώπιση του κορονοϊού...

Πρόκειται για κρατική διαφήμιση που δόθηκε σε ιστοσελίδες, κανάλια, ραδιόφωνα και εφημερίδες από όλη τη χώρα.

Στο τελευταίο κομμάτι της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας αναφέρθηκε στην εκστρατεία ενημέρωσης για τον κορωνοϊό, τονίζοντας: 

«Από την πρώτη στιγμή της πανδημίας του κορονοϊού, η κυβέρνηση κινήθηκε γρήγορα, προκειμένου να αποτρέψει την επέλασή του, να στηρίξει το σύστημα υγείας και να σωθούν ζωές. Οι έκτακτες και επείγουσες καταστάσεις επέβαλαν την άμεση ενεργοποίηση κάθε δυνατότητας ενημέρωσης των πολιτών. Στο πλαίσιο αυτών των εξαιρετικά επειγουσών και έκτακτων καταστάσεων, η Πολιτεία προχώρησε στην εφαρμογή σχεδίου ενημέρωσης, την εκπόνηση του οποίου ανέθεσε σε ανάδοχο που διέθετε τις ειδικές γνώσεις, την εμπειρία και το εξειδικευμένο προσωπικό για να το υλοποιήσει έγκαιρα και αποτελεσματικά. Επιπλέον, με γνώμονα τη διαφάνεια και τον σεβασμό στα χρήματα των φορολογούμενων, προβλέφθηκε ρητά ότι οι πληρωμές των Μέσων που θα συμμετείχαν στην εκστρατεία θα γίνονταν από το Υπουργείο Οικονομικών, με βάση τα τιμολόγια που θα εκδίδονταν και χωρίς, φυσικά, επιστροφές».

Τόνισε πως «διευκρινίστηκε, μάλιστα, από τις 10 Απριλίου 2020 στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ότι στο τέλος θα δοθεί πλήρης εικόνα για τα Μέσα που συμμετείχαν και τα ποσά που πήραν. Για να γίνει ωστόσο αυτό χρειαζόταν να πραγματοποιηθεί ο ποιοτικός και ποσοτικός έλεγχος, ώστε να διακριβωθεί ότι έγιναν από κάθε μέσο ξεχωριστά, οι καταχωρίσεις, οι αναρτήσεις και η μετάδοση των μηνυμάτων της εκστρατείας ενημέρωσης. Εν συνεχεία εστάλη ο σχετικός κατάλογος για τις πληρωμές στο Υπουργείο Οικονομικών.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΛΙΣΤΑ ΑΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ
 
Δείτε τη λίστα και ΕΔΩ

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα