«Εκκενώστε αμέσως το χώρο...» - Πανικός με το καλημέρα στο νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Εκκενώστε αμέσως το χώρο...» - Πανικός με το καλημέρα στο νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σε λειτουργία τέθηκε το νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας το πρωί της Δευτέρας (20-07-2020) και με το καλημέρα σημειώθηκε πανικός όπως θα δείτε στις Εικόνες και στο Βίντεο που δημοσιεύει αποκλειστικά το EviaZoom.gr... 

Λίγο πριν τις 10:00 το πρωί ενεργοποιήθηκε ξαφνικά το σύστημα πυρανίχνευσης και χτυπούσε δυνατά ο συναγερμός σε όλους τους χώρους του νοσοκομείου όπου μέσω ηχητικής προειδοποίησης καλούσαν όλο τον κόσμο να βγει έξω. 

«Προσοχή, προσοχή, ενεργοποιήθηκε το σύστημα πυρανίχνευσης. Παρακαλώ εκκενώστε αμέσως τον χώρο χωρίς την χρήση ανελκυστήρων...», ανέφερε το μήνυμα, με αποτέλεσμα οι πάντες (γιατροί, εργαζόμενοι, ασθενείς, επισκέπτες) να βγουν όλοι μαζί έξω από το νοσοκομείο με αποτέλεσμα να προκληθεί και συνωστισμός.
Οι πληροφορίες και οι μαρτυρίες έκαναν λόγο για φωτιά από τσιγάρο, ενώ λίγα λεπτά αργότερα οι σεκιουριτάδες του νοσοκομείου είπαν προς τον κόσμο ότι τελικά ο συναγερμός ήταν μία άσκηση ετοιμότητας και τους καλούσαν να μπουν μέσα προς ανακούφιση αλλά και απορία των παρευρισκομένων, ανάμεσα τους και εργαζόμενοι που δεν είχαν ιδέα τι είχε συμβεί όπως έλεγαν.

Ωστόσο η πραγματικότητα ήταν διαφορετική από αυτή που ανέφεραν οι σεκιουριτάδες, καθώς επιβεβαιώθηκε σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ότι έπιασε φωτιά σε κάποιον μετασχηματιστή ίσως (αυτό διερευνάται) και η μυρωδιά του καμένου ήταν έντονη μέσα στο νοσοκομείο με αποτέλεσμα στη συνέχεια να ηχήσει ο συναγερμός της πυρανίχνευσης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA