Ιδού και οι αποδείξεις: Ο Ψευτογιατρός αγκαλιά με γιατρούς μέσα στο χειρουργείο! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ιδού και οι αποδείξεις: Ο Ψευτογιατρός αγκαλιά με γιατρούς μέσα στο χειρουργείο! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Επιβεβαιώνονται και με φωτογραφικά ντοκουμέντα οι καταγγελίες των εξαπατημένων ασθενών που ανέφεραν ότι ο απατεώνας ψευτογιατρός Νίκος Κοντοστάθης χειρουργούσε με άλλους γιατρούς σε ιδιωτικές κλινικές...

Με ιατρική στολή, γάντια ακόμη και νυστέρι μέσα στο χειρουργείο έπειτα από επέμβαση σε ασθενή εμφανίζεται ο ψευτογιατρός που παρουσιαζόταν ως «Νίκος Κόντος».

Στις φωτογραφίες ντοκουμέντο που παρουσίασε ο Alpha εμφανίζεται ο 47χρονος μέσα στο χειρουργείο «ντυμένος» χειρουργός να ποζάρει με το νυστέρι στο χέρι αμέσως μετά την ολοκλήρωση μιας χειρουργικής επέμβασης. Ο προφυλακισμένος απατεώνας ποζάρει αγκαλιά με πραγματικούς γιατρούς και δίπλα σε νοσηλευτές.

Παράλληλα, ο ψευτογιατρός παρίστανε και τον πιλότο μαχητικών αεροσκαφών, όπως επιβεβαιώνει η παρακάτω εικόνα.


Η νέα δήλωση του Αλέξη Κούγια, ο οποίος εκπροσωπεί και τον 47χρονο ασθενή, ο οποίος έχει καταγγείλλει ότι συμμετείχε και ο Ευβοιώτης πρώην βουλευτής Κώστας Μαρκόπουλος στο χειρουργείο που έγινε στην Κεντρική Κλινική Αθηνών επί 12 ώρες και ακολούθως έμεινε ολοσχερώς ανάπηρος, αφού προηγουμένως κατέβαλε συνολικά το ποσό των 98.000 ευρώ:

«Όπως σας είναι γνωστό, ο επικεφαλής του δικηγορικού μας γραφείου κ. Αλέξιος Κούγιας εκπροσωπεί τρία εκ των θυμάτων του κατηγορουμένου για το αδίκημα της απάτης σε βαθμό κακουργήματος Νικολάου Κοντοστάθη, εκ των οποίων θυμάτων ένα έχασε τη ζωή του, ενώ το δεύτερο, όπως μας έχει περιγράψει χειρογράφως, χειρουργήθηκε στην Κεντρική Κλινική Αθηνών επί 12 ώρες και εξαιτίας αυτής της πρωτοφανούς για τα ιατρικά χρονικά συμπεριφοράς του κατηγορουμένου και των συνεργών του έμεινε ολοσχερώς ανάπηρο, αφού προηγουμένως κατέβαλε σε όλους αυτούς το πρωτοφανές ποσόν των 98.000 ευρώ.

Το τρίτο θύμα από το 2016, ενώ έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας, λάμβανε από τον κατηγορούμενο και τους συνεργούς του διάφορα ιδιοσκευάσματα και, επειδή του συνέστησαν να σταματήσει εντελώς την κανονική θεραπεία του, η κατάστασή του επιδεινώθηκε, ενώ συγχρόνως του απέσπασαν ποσό που ξεπερνά τα 40.000 ευρώ. Και αυτό το θύμα, όπως μας έχει περιγράψει, έχει κάνει όλες τις επισκέψεις και τις συναντήσεις με τον ιατρό σε πολυτελές γραφείο της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών.

Σήμερα, μετά τη δημοσιοποίηση από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha των φωτογραφιών του συγκεκριμένου κατηγορουμένου με χειρουργικές στολές, μάσκες και νυστέρια, θα πρέπει πλέον να σταματήσει η δήθεν ιερή αντίδραση αυτών που ισχυρίζονται ότι ο συγκεκριμένος ιατρός ουδεμία σχέση είχε με άλλους ιατρούς οποιασδήποτε κλινικής και ότι ο κύκλος των κατηγορουμένων αρχίζει και τελειώνει μόνο με αυτόν, πρέπει δε η ποινική δίωξη να επεκταθεί και σε άλλα πρόσωπα.

Το δικηγορικό μας γραφείο μελετά την υποβολή μηνυτήριας αναφοράς, αφού μελετήσουμε με τους ειδικούς μας συμβούλους τους ιατρικούς φακέλους των τριών αυτών θυμάτων, και θα ζητήσουμε, εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις, την αναβάθμιση του κατηγορητηρίου με τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης κατά παντός υπευθύνου, τα οποία αδικήματα επισείουν ποινές ισοβίου καθείρξεως και πολυετούς καθείρξεως μέχρι 15 ετών αντίστοιχα».
 
ΒΙΝΤΕΟ


Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA