Κρούσματα κορονοϊού στη Βόρεια Εύβοια: Πήγαν με ταξί στο νοσοκομείο γιατί δεν υπήρχε ασθενοφόρο | EviaZoom.gr - Εύβοια News
9 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Κρούσματα κορονοϊού στη Βόρεια Εύβοια: Πήγαν με ταξί στο νοσοκομείο γιατί δεν υπήρχε ασθενοφόρο

Μετά το ζευγάρι Σέρβων τουριστών που έφτασαν στην Αιδηψό λίγες ώρες πριν κλείσουν τα σύνορα, βρέθηκε θετική στο ιό και μία ακόμη Σέρβα τουρίστρια που έκανε διακοπές στο Πευκί...

Αυτό που προβληματίζει επίσης είναι ότι το ζευγάρι έφτασε στο Νοσοκομείο της Λαμίας με ταξί, με τις Αρχές να επιδίδονται σε αγώνα δρόμου προκειμένου να βρουν τον οδηγό του οχήματος.

Πληροφορίες θέλουν τους δύο Σέρβους, οι οποίοι δεν μιλούν Ελληνικά, να κρατούσαν χαρτί, το οποίο έγραφε ότι είναι ύποπτοι για κορονοϊό και με αυτό να μετακινούνταν στην περιοχή.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως το ζευγάρι χρησιμοποίησε δύο ταξί, ένα για πάει στο κέντρο Υγείας της Ιστιαίας και ένα άλλο για να πάει στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, το ζευγάρι έφτασε με ταξί αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, εκεί τους είδε η αγροτική γιατρός και ήρθε σε επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ για το πώς πρέπει να χειριστεί το περιστατικό.

Οι δύο άνθρωποι υποβλήθηκαν σε μοριακό έλεγχο, βρέθηκαν και οι δύο θετικοί και από χθες το απόγευμα νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Σύμφωνα με την γιατρό, ο ΕΟΔΥ της είπε να πάνε με ταξί στη Λαμία, καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο.

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα