Ο Μητσοτάκης εγκαινίασε το ψηφιακό ΚΕΠ - Η λίστα των πιστοποιητικών (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ο Μητσοτάκης εγκαινίασε το ψηφιακό ΚΕΠ - Η λίστα των πιστοποιητικών (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε τη διαδικασία και συνομίλησε με τον υπάλληλο του ΚΕΠ μέσω βιντεοκλήσης - Ανάμεσα στους 38 δήμους βρίσκεται ήδη και ο Δήμος Χαλκιδέων...

Πληκτρολογείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση mykeplive.gov.gr και αμέσως μετά χρησιμοποιώντας τους κωδικούς taxisnet μπαίνετε στην ψηφιακή πλατφόρμα του ΚΕΠ. Πληκτρολογείτε τα στοιχεία σας και την υπηρεσία για την οποία ζητάτε το ραντεβού, επιλέγετε την ημέρα και την ώρα και το ψηφιακό ραντεβού με τον υπάλληλο του ΚΕΠ είναι έτοιμο για να πραγματοποιηθεί.

Μέσω του mykeplive θα μπορούν οι πολίτες να συνομιλούν με υπαλλήλους των ΚΕΠ μέσω τηλεδιάσκεψης για οποιοδήποτε αίτημα θα ήθελαν να διεκπεραιώσουν.

Η νέα πλατφόρμα είναι επίσης προσανατολισμένη στην πλήρη εξυπηρέτηση των αναγκών των ΑμεΑ, προσφέροντας αφενός αυξημένο χρόνο βιντεοκλήσης στα άτομα με αναπηρία (30 αντί για 20 λεπτά) και αφετέρου διερμηνεία στη νοηματική γλώσσα για πολίτες που έχουν προβλήματα ακοής.

Η νέα πλατφόρμα περιλαμβάνει πέντε δημοτικές διαδικασίες οι οποίες θα διεκπεραιώνονται σε συνεργασία με τα δημοτικά πρωτόκολλα. Σε πρώτη φάση συμμετέχουν 38 Δήμοι, ενώ στόχος της κυβέρνησης είναι η ένταξη όλων των Δήμων της χώρας έως το τέλος του τρέχοντος έτους.

Οι τηλεδιασκέψεις δεν καταγράφονται ούτε αποθηκεύονται προσωπικά δεδομένα. Απλώς, για λόγους ασφαλείας, οι υπάλληλοι ζητούν στην αρχή κάθε κλήσης να δουν έγγραφα που πιστοποιούν την ταυτότητα του χρήστη.

Το ωράριο λειτουργίας της υπηρεσίας θα είναι από τις 9:00 το πρωί έως τις 18:30 το απόγευμα, περιλαμβανομένου του Σαββάτου

Για να κλείσετε ένα ψηφιακό ραντεβού και να εξυπηρετηθείτε μέσω τηλεδιάσκεψης από εκπρόσωπο των ΚΕΠ θα χρειαστείτε:

– Το email σας

– Τους κωδικούς taxisnet

– Τον αριθμό ταυτότητας

Πιστοποιητικά:

• Οικογενειακής κατάστασης

• Γέννησης

• Ιθαγένειας

• Ληξιαρχική πράξη γέννησης

• Ληξιαρχική πράξη γάμου

• Ληξιαρχική πράξη συμφώνου συμβίωσης καθώς και

• Ληξιαρχική πράξη θανάτου
 
ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA