Παραλία Χαλκίδας: Επεισόδιο και ξύλο σε καφετέρια ανάμεσα σε αστυνομικό και δύο Αφγανούς που παρενοχλούσαν ανήλικες (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
9 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Παραλία Χαλκίδας: Επεισόδιο και ξύλο σε καφετέρια ανάμεσα σε αστυνομικό και δύο Αφγανούς που παρενοχλούσαν ανήλικες (ΦΩΤΟ)

Επεισόδιο, ξύλο και υλικές ζημιές σημειώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (11-07-2020) στη καφετέρια «Momento Cafe» που βρίσκεται στη παραλία της Χαλκίδας...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του EviaZoom.gr, ήταν λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα όταν δύο κοπέλες - ανήλικες Ρομά που πουλούσαν στυλούς, εισέβαλαν στη καφετέρια και ανέφεραν στους σερβιτόρους ότι τις παρενοχλούσαν δύο Αφγανοί, οι οποίοι λίγο αργότερα πήγαν και αυτοί στη καφετέρια.

Οι σερβιτόροι τους ζήτησαν να φύγουν, αλλά εκείνοι ενώ απομακρύνθηκαν για λίγο, επέστρεψαν φωνάζοντας και σύμφωνα με τις μαρτυρίες, στη συνέχεια πήραν τον αναπτήρα από έναν πελάτη - αστυνομικό που έπινε τον καφέ του εκείνη την ώρα, και ο ένας μάλιστα φέρεται να τον έσπρωξε.

Στη συνέχεια ακολούθησε συμπλοκή και εκατέρωθεν αλληλοχτυπήματα ανάμεσα στους δύο Αφγανούς και τον αστυνομικό, ο οποίος κατέθεσε μήνυση και οι δύο πρώτοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Α.Τ. Χαλκίδας που μετέβησαν στη καφετέρια.

Όπως διαπιστώθηκε οι δύο Αφγανοί διαμένουν στο hot spot της Μαλακάσας.
Παράλληλα στη καφετέρια σημειώθηκαν και υλικές ζημιές.

Δείτε στιγμιότυπο από την κάμερα ασφαλείας της καφετέριας που εξασφάλισε το EviaZoom.gr κατά τη διάρκεια του επεισοδίου:

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα