Στη Χαλκίδα ο Υπουργός Εσωτερικών για το αναπτυξιακό πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Στη Χαλκίδα ο Υπουργός Εσωτερικών για το αναπτυξιακό πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» (ΦΩΤΟ)

«Φρούριο» και με πολύ κόσμο το Διοικητήριο για την επίσκεψη του Τάκη Θεοδωρικάκου...

«Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να συνεχίσει το δημιουργικό και αποτελεσματικό της έργο αφήνοντας στο χθες όσους δεν μπορούν να υπερβούν τον τεχνητό διχασμό των Ελλήνων και καταστάσεις συκοφαντίας», τόνισε ο Υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος κατά την παρουσίαση του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» στην ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, στη Χαλκίδα.

Αναφερόμενος, ειδικότερα, στη σημερινή επέτειο της εκλογικής νίκης της ΝΔ, ο Τ. Θεοδωρικάκος έκανε λόγο για «γιορτινή ημέρα για όλους τους Έλληνες γιατί ο χρόνος που μεσολάβησε, απέδειξε ότι η επιλογή που έκανε ο ελληνικός λαός, έχει δικαιωθεί» .

Ο Υπουργός Εσωτερικών χαρακτήρισε το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» μεγάλη θετική πρόκληση για την αυτοδιοίκηση καθώς καλείται να διαχειρισθεί έργα 2,5 δισ. ευρώ, με βασικό όρο την απόλυτη διαφάνεια και τον σεβασμό στα χρήματα των Ελλήνων πολιτών.

Υπενθύμισε ότι με απόφασή του όλα τα έργα που είχαν ενταχθεί χωρίς χρηματοδότηση στο «Φιλόδημος Ι» μεταφέρθηκαν στο νέο πρόγραμμα. Όπως ανακοίνωσε, τα έργα της Στερεάς Ελλάδας που μεταφέρθηκαν στο «Αντώνης Τρίτσης» είναι 50, συνολικού προϋπολογισμού 115.698.880 ευρώ. 

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός στην προσφώνησή του μεταξύ άλλων είπε:

Καλωσορίζουμε τον Υπουργό Εσωτερικών κύριο Παναγιώτη Θεοδωρικάκο στην Περιφέρειά μας, μαζί με τους συνοδοιπόρους μας, τους 25 Δημάρχους της Στερεάς Ελλάδας. Καλωσορίζουμε και το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», που θα καλύψει στοχευμένες ανάγκες της Αυτοδιοίκησης και θα δώσει καύσιμο στο όχημα της ανάπτυξης και των ευκαιριών. Καλωσορίζουμε, τέλος και κυριότερα, την δέσμευση του κ. Υπουργού για μεταφορά των έργων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, προϋπολογισμού 115 εκατομμυρίων ευρώ από τον αμφίβολης χρηματοδότησης Φιλόδημο Ι, σε ένα περιβάλλον εξασφαλισμένων πόρων. Σε αυτά θα προσθέσουμε νέα ώριμα έργα και μελέτες που θα αποδοθούν με τρόπο γρήγορο και ουσιαστικό στους πολίτες. Με σκληρή δουλειά και συνεργασία, υλοποιούμε δράσεις που λύνουν προβλήματα, ανοίγουν δρόμους και το κυριότερο, κάνουν το υστέρημα του πολίτη, να «πιάνει τόπο».

 
ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA