Aποπλάνηση 14χρονης από δάσκαλο στην Ερέτρια - Στο δελτίο ειδήσεων του ALPHA η αποκάλυψη του EviaZoom.gr (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Aποπλάνηση 14χρονης από δάσκαλο στην Ερέτρια - Στο δελτίο ειδήσεων του ALPHA η αποκάλυψη του EviaZoom.gr (ΒΙΝΤΕΟ)

Και στο δελτίο ειδήσεων του ALPHA μεταδόθηκε το βράδυ της Τετάρτης (08-07-2020) η αποκάλυψη του EviaZoom.gr με την σύλληψη του 51χρονου δασκάλου δημοτικού σχολείου της Ερέτριας για αποπλάνηση και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος 14χρονης μαθήτριας που πηγαίνει στην τρίτη γυμνασίου... 

Δηλώσεις για την υπόθεση έκανε και ο δημοσιογράφος Μιχάλης Τσοκάνης. 

ΒΙΝΤΕΟ
Όπως έγραψε αποκλειστικά το EviaZoom.gr που αποκάλυψε την υπόθεση (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ), συνέλαβαν τον 51χρονο δάσκαλο για αποπλάνηση και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος 14χρονης μαθήτριας που πηγαίνει στην τρίτη γυμνασίου σε σχολείο της Ερέτριας. 

Είχε προηγηθεί η καταγγελία μιας γυναίκας στο γραφείο της Εισαγγελίας Ανηλίκων Χαλκίδας, η οποία είχε αντιληφθεί την ερωτική σχέση τους. 

Μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει η Ασφάλεια, ο 51χρονος φέρεται να είχε χρόνια ερωτική σχέση με την 14χρονη και συγκεκριμένα από τότε που την είχε μαθήτρια στο δημοτικό. 

Ο 51χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και ακολούθως στον Ανακριτή Χαλκίδας όπου έλαβε προθεσμία να απολογηθεί. 

Στις 11:30 το πρωί της Πέμπτης (09-07-2020) ο 51χρονος μεταφέρθηκε από τους αστυνομικούς στα Δικαστήρια Χαλκίδας υπό άκρα μυστικότητα και από άλλη είσοδο. 

Με συνήγορο τον Δημήτρη Ανδρέου, -ο οποίος δεν έκανε καμία δήλωση και απέφυγε τους δημοσιογράφους φεύγοντας από την πίσω πόρτα-, απολογήθηκε αρχικά στον Εισαγγελέα και στη συνέχεια στον Ανακριτή Χαλκίδας, οι οποίοι στις 15:30 το μεσημέρι αποφάσισαν την προφυλάκιση του. 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA