Υπόθεση Ψευτογιατρού: Ο Κούγιας επιβεβαίωσε ότι ο πελάτης του έχει καταγγείλει και τον Κώστα Μαρκόπουλο - Το σχόλιο του Παπαδάκη! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Υπόθεση Ψευτογιατρού: Ο Κούγιας επιβεβαίωσε ότι ο πελάτης του έχει καταγγείλει και τον Κώστα Μαρκόπουλο - Το σχόλιο του Παπαδάκη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Και ο δικηγόρος του 47χρονου εξαπατημένου ασθενή, Αλέξης Κούγιας επιβεβαίωσε ότι ο ένας εκ των γιατρών που κατήγγειλε ο πελάτης του, ότι βρισκόταν στο χειρουργείο μαζί με τον απατεώνα ψευτογιατρό, Νίκο Κοντοστάθη, είναι ο Ευβοιώτης πρώην Υπουργός και βουλευτής της ΝΔ και των ΑΝΕΛ, Κώστας Μαρκόπουλος, κάτι που έχει γράψει από την πρώτη στιγμή το EviaZoom.gr (δείτε ΕΔΩ)...

Παράλληλα την συγκεκριμένη καταγγελία σε βάρος του Κώστα Μαρκόπουλου μετέδωσε στη συνέχεια και το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 (δείτε ΕΔΩ).

Ακολούθως η υπόθεση μεταδόθηκε και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με καλεσμένο τον δικηγόρο του εξαπατημένου ασθενή, Αλέξη Κούγια, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι ο ένας εκ των γιατρών που κατήγγειλε ο πελάτης του, ότι βρισκόταν στο χειρουργείο μαζί με τον απατεώνα ψευτογιατρό, Νίκο Κοντοστάθη, είναι ο Ευβοιώτης πρώην Υπουργός και βουλευτής της ΝΔ και των ΑΝΕΛ, Κώστας Μαρκόπουλος.

Δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί τι αναφέρθηκε στην εκπομπή:

Αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης τόνισε: «Εγώ όμως προβληματίζομαι και για τους γιατρούς που τον εγχείρησαν...», με τον Αλέξη Κούγια να λέει: «Εκεί είναι μία έρευνα πολύ σοβαρή. Ο ένας μάλιστα εκ των γιατρών είναι και βουλευτής απ΄ότι μου χει γράψει (σ.σ. ο πελάτης του)», με τον Γιώργο Παπαδάκη να τον διακόπτει τονίζοντας: «Είναι ο κ.Μαρκόπουλος, πρώην βουλευτής, ο οποίος έχει μιλήσει και είπε ότι ουδεμία σχέση είχε με το συγκεκριμένο πρόσωπο...»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA