Ασθενής με κορονοϊό στο νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας: Δεν μπήκε κανένας σε καραντίνα - Τι καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ_ΔΗΜΟΣ_ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
 

Ασθενής με κορονοϊό στο νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας: Δεν μπήκε κανένας σε καραντίνα - Τι καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων!

Διαβάστε την σοβαρή καταγγελία που εστάλη στο EviaZoom.gr την Παρασκευή (28-08-2020) από τον Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Χαλκίδας:

«Ο Σύλλογος Εργαζομένων καταδικάζει την πολιτική του Υπουργείου Υγείας, του ΕΟΔΥ, της Διοίκησης και της Επιτροπής Λοιμώξεων του Νοσοκομείου Χαλκίδας, στη διαχείριση περιστατικών με covid 19.

Συγκεκριμένα, εργαζόμενοι του νοσοκομείου μας, που παρέλαβαν ως επείγον περιστατικό και νοσήλευσαν, χωρίς να το γνωρίζουν, ασθενή θετικό στον ιό, δεν κρίθηκε αναγκαίο να απομακρυνθούν από τα καθήκοντά τους. Προσέρχονται κανονικά στις βάρδιες και 5 ημέρες μετά την έκθεση, θα εξετασθούν για τον covid 19.

Από ποιόν θα ζητηθούν ευθύνες σε περίπτωση που εργαζόμενος βρεθεί θετικός και όλο αυτό το διάστημα εργάζεται και μεταδίδει σε συναδέλφους και ασθενείς;

Δυστυχώς, ο χρόνος που κερδήθηκε από τους 2,5 μήνες εγκλεισμού του Ελληνικού Λαού, δεν επενδύθηκε για να στελεχωθεί το δημόσιο σύστημα υγείας, επαρκώς, για να αντιμετωπίσει την πανδημία!

Αυτοί, που κατηγορούν τα παιδιά μας ότι κυκλοφορούν στα μπαρ και διαδίδουν τον ιό, δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή για την υγεία και την ασφάλεια του υγειονομικού προσωπικού, των ασθενών και των επισκεπτών, όχι μόνο του δικού μας νοσοκομείου αλλά και όλων των νοσοκομείων της χώρας, όπως άλλωστε είναι γνωστό από τις αλλεπάλληλες καταγγελίες συναδέλφων, από κάθε γωνιά.

Απαιτούμε, σε ανάλογα περιστατικά που θα ακολουθήσουν, οι εργαζόμενοι να μπαίνουν σε καραντίνα μέχρι την λήψη αρνητικού αποτελέσματος του τεστ και να λειτουργήσει, σε καθημερινή βάση, ο αναλυτής αποτελεσμάτων για τον covid 19».

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ