Αυξάνονται τα κρούσματα κορονοϊού από το γλέντι γάμου - Τι δήλωσαν ο γαμπρός, ο DJ και λοιποί (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αυξάνονται τα κρούσματα κορονοϊού από το γλέντι γάμου - Τι δήλωσαν ο γαμπρός, ο DJ και λοιποί (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε εστία κορονοϊού μετατράπηκε το γαμήλιο γλέντι στη Θεσσαλονίκη, με 16 άτομα να έχουν ήδη διαγνωσθεί με τον ιό, ενώ αναμένονται και άλλα αποτελέσματα...

Μεταξύ όσων μολύνθηκαν από την Covid 19 στο γάμο είναι η νύφη και ο 35χρονος γαμπρός, ο οποίος μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ. Ο ίδιος δήλωσε ότι όλοι ακολούθησαν πιστά τους κανόνες και μάλιστα απέφυγαν να χαιρετήσουν τους καλεσμένους. Πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι χόρεψαν όλοι μαζί.

Ο γαμπρός τόνισε: 

«Κάναμε τον γάμο το Σάββατο. Την Τρίτη, τώρα, εγώ το μεσημέρι, άρχισα να νιώθω μια αδιαθεσία. Το απόγευμα κατά τις οκτώ, εννιά άρχισα να ανεβάζω ξανά πυρετό, ε και το βράδυ είχα πυρετό. Την Τετάρτη άρχισαν να έρχονται και κάποια μηνύματα ότι και κάποιοι φίλοι μας δεν είναι καλά. Πήγαμε στο νοσοκομείο, κάναμε εξετάσεις και χθες το απόγευμα μάθαμε ότι είμαστε θετικοί. Φοβήθηκα, οι πρώτοι γιατροί ήταν λίγο καθησυχαστικοί, οι δεύτεροι γιατροί που με συνάντησαν γιατί αλλάξανε δεύτερη βάρδια λίγο με τρομάξανε είναι η αλήθεια γιατί είδαν και τα λευκά χαμηλά και μου είπαν είσαι ομάδα υψηλού κινδύνου. Εκεί λίγο φοβήθηκα να σας πω την αλήθεια. Δεν κάναμε κάτι που δεν κάνει όλος ο κόσμος. Δεν κάναμε ούτε χαιρετισμούς είχαμε στην εκκλησία ούτε μέσα στο κέντρο περάσαμε από τα τραπέζια. Αν είχαμε τίποτα είναι δυνατό να κάναμε το γάμο, δηλαδή τόσο αμελείς είμαστε; Το μυαλό μας δεν πάει πουθενά. Κανένας δεν ήταν άρρωστος, δεν ένιωθε άρρωστος…».

Όπως προαναφέραμε 16 άτομα που βρέθηκαν στο γάμο και στο γλέντι βρέθηκαν θετικοί στον ιό. Ανάμεσα τους και ο DJ της δεξίωσης.

Σε συνέντευξή του, ο DJ χαρακτήρισε ως θετικό το γεγονός ότι στον γάμο παραβρέθηκαν κυρίως νέοι άνθρωποι και επιβεβαίωσε ότι ο γαμπρός είναι θετικός στον ιό, καθώς και ότι, όπως γνωρίζει, υπάρχουν πάνω από 10 κρούσματα. 

Ακόμη, όπως εξήγησε τον ενημέρωσε το ζευγάρι την Τετάρτη ότι υπήρξε κρούσμα και όταν την Πέμπτη διαπίστωσε ότι παρουσιάζει συμπτώματα, ανάμεσα στα οποία συμπεριλαμβανόταν τσούξιμο στα μάτια και κόπωση, επισκέφθηκε ιδιωτικό εργαστήριο και έκανε το σχετικό τεστ. 

Το απόγευμα ειδοποιήθηκε ότι είναι θετικό και πως πρέπει να τεθεί σε καραντίνα για 14 ημέρες. 

Κατά τον ίδιο, το μόνο σύμπτωμα που παρουσιάζει ως τώρα είναι δέκατα κάποιες στιγμές μέσα στην ημέρα, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι αν δεν είχε ενημερωθεί από τον γαμπρό για το κρούσμα δεν θα είχε αντιληφθεί ότι τα συμπτώματα που είχε σχετίζονταν με τον ιό.

Ο διευθυντής Πνευμονολογικού Τμήματος του «Παπανικολάου», Αδαμάντιος Χλώρος, είπε: 

«Για τον γαμπρό ξέρουμε ότι και η σύζυγός του, η νύφη δηλαδή είναι και αυτή θετική, σε καλή κατάσταση, περιορισμένη στο σπίτι. Οπότε θα νοσηλεύονται μαζί στο σπίτι έχοντας επαφή με τον ΕΟΔΥ για τα περαιτέρω».

Ο πρόεδρος Εργαζομένων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, Παναγιώτης Τουχτίδης, ανέφερε: 

«Την Πέμπτη, λοιπόν, εμφανίστηκαν άλλα 10-12 άτομα στο Παπαγεωργίου, οι οποίοι μας ανέφεραν ότι συμμετείχαν στο συγκεκριμένο πάλι γλέντι. Ελέγχθηκαν, 10 από αυτούς βγήκαν θετικοί. Δυστυχώς, απ ό,τι φαίνεται εδώ έχουμε να κάνουμε με μια ωρολογιακή βόμβα στη Θεσσαλονίκη. Σκεφτείτε ότι αυτά τα άτομα, τα 150, που ήταν στο συγκεκριμένο μυστήριο για περίπου 4-5 ημέρες, αφού είχαν πάρει τον ιό, αφού είχαν επιμολυνθεί, συμμετείχαν σε άλλες δραστηριότητες».

Ο ιδιοκτήτης του κέντρου διασκέδασης σημείωσε: 

«Ο κόσμος όσο να ‘ναι ήρθε πιο κοντά, κάποιοι χοροί…Υπήρξαν και οι ευχές στους νιόπαντρους, και χειραψίες… Και φιλιά! Κάποιος συγγενής μας είπε, παιδιά, ξέρετε από το γάμο είναι κάποιοι άνθρωποι στο νοσοκομείο. Οπωσδήποτε όπως είναι φυσιολογικό θορυβηθήκαμε πάρα πολύ».

ΒΙΝΤΕΟ



Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA