Μπούρτζι: Χωρίς μάσκα ξανά η Βάκα, συναντήθηκε με δεκάδες εθελοντές (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μπούρτζι: Χωρίς μάσκα ξανά η Βάκα, συναντήθηκε με δεκάδες εθελοντές (ΦΩΤΟ)

Εθελοντές από το Μάτι της Αττικής, στην πλειοψηφία τους νέα παιδιά, επισκέφτηκαν την Δευτέρα (17-08-2020) το Μπούρτζι για να βοηθήσουν στις εργασίες καθαρισμού και αποκατάστασης των πληγέντων σπιτιών...
   
Εκεί τους υποδέχτηκε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, η οποία σε αντίθεση κατά την επίσκεψη Μητσοτάκη που φορούσε μάσκα μπροστά στις κάμερες, αυτή τη φορά πέταξε την μάσκα και δεν τήρησε ξανά κανένα μέτρο προστασίας, όπως το συνηθίζει, ενώ χωρίς μάσκα εμφανίστηκαν και οι εθελοντές, χωρίς να τηρούνται και οι απαιτούμενες αποστάσεις. 

«Από την πρώτη ημέρα η παρουσία εθελοντών για το σκοπό αυτό είναι πραγματικά συγκινητική. Σύλλογοι, ομάδες προσώπων, μεμονωμένα άτομα, στην πλειοψηφία τους δημότες μας, βρίσκονται κοντά στους ανθρώπους του Ληλαντίου και στον Δήμο. Οποιασδήποτε αναφορά τώρα θα είχε τον κίνδυνο να ξεχάσω κάποιους. Γίνεται καταγραφή τους και σύντομα θα τους ευχαριστήσουμε ονομαστικά. Προς το παρόν όλοι εσείς που ξέρετε πόσο μας βοηθάτε, δεχτείτε την ευγνωμοσύνη μας», δήλωσε σχετικά η Έλενα Βάκα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA