Το 112 έμεινε «νεκρό» στην Εύβοια - «Αν λειτουργούσε θα είχαμε εκατόμβη νεκρών», λέει ο Χαρδαλιάς που ήρθε άρον άρον στην Εύβοια (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Το 112 έμεινε «νεκρό» στην Εύβοια - «Αν λειτουργούσε θα είχαμε εκατόμβη νεκρών», λέει ο Χαρδαλιάς που ήρθε άρον άρον στην Εύβοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Το περιβόητο 112 δεν λειτούργησε κατά την διάρκεια της ισχυρής καταιγίδας που έφερε την υπερχείλιση των ορμητικών νερών από παρακείμενους ποταμούς στις πληγείσες περιοχές της Εύβοιας, αλλά ο Νίκος Χαρδαλιάς, που ήρθε άρον άρον στην Εύβοια, δικαιολογήθηκε ότι:

«Αν λειτουργούσε το 112 θα είχαμε εκατόμβη νεκρών...»

«Είχαμε μία δύσκολη μέρα, ο κρατικός μηχανισμός έδωσε μία δύσκολη μάχη . Όλοι κατέβαλαν έναν υπεράνθρωπο αγώνα» τόνισε από την Εύβοια στην οποία βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Νίκος Χαρδαλιάς .

«Η πρόβλεψη για τις σημερινές βροχές στην περιοχή ήταν για 63 χιλιοστά βροχής. Τελικά έπεσαν πάνω από 350 χιλιοστά σε 5 ώρες», πρόσθεσε.

Σημείωσε ακόμη ότι σήμερα σώθηκαν πολλές ζωές αλλά συμπλήρωσε ότι οι σκέψεις μας είναι σε όσους δεν τα κατάφεραν.

Όπως δε επισήμανε βρισκόμαστε μπροστά σε φαινόμενα για τα οποία χρειάζεται να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να φτιάξουμε δομές που να μπορούν να τα αντιμετωπίσουν.

Σημειώνεται ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς, μετέβη στην περιοχή για εκτίμηση της κατάστασης και για τον συντονισμό της αντιμετώπισής της.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA