Champions & Europa League: Με ποιους κληρώθηκαν Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΟΦΗ και Άρης | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Champions & Europa League: Με ποιους κληρώθηκαν Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΟΦΗ και Άρης

Πραγματοποιήθηκε στη Νιόν της Ελβετίας η κλήρωση για τα πλέι οφ του Champions League...

Η κληρωτίδα έβγαλε ως αντίπαλο του Ολυμπιακού το νικητή του ζευγαριού Ομόνοια - Ερυθρός Αστέρας. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Γ. Καραϊσκάκης, ενώ η ρεβάνς στην έδρα του αντιπάλου του.

Την Κράσνονταρ θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Champions League, εφόσον ξεπεράσει το «εμπόδιο» της Μπενφίκα στον γ΄ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, όπως προέκυψε από την κλήρωση.

Ο «Δικέφαλος» θα δώσει την πρώτη αναμέτρηση στη Ρωσία στις 22 ή 23 Σεπτεμβρίου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί στην Τούμπα στις 29 ή 30 του μήνα.

Οι νικητές παίρνουν το «εισιτήριο» για τη φάση των ομίλων της διοργάνωσης, ενώ οι ηττημένοι συνεχίζουν το ευρωπαϊκό «ταξίδι» τους στη φάση των ομίλων του Europa League.

Europa League: Οι αντίπαλοι για ΑΕΚ, ΟΦΗ και Άρη

Τη χειρότερη δυνατή κλήρωση είχε η ΑΕΚ στον γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League. Όπως προέκυψε από τη διαδικασία που έγινε στη Νιόν, η Ενωση θα ταξιδέψει στην Ελβετία για να αντιμετωπίσει τη Ζανκτ Γκάλεν, στις 24 Σεπτεμβρίου, σε ένα νοκ-άουτ αγώνα με «έπαθλο» την πρόκριση στα πλέι-οφ της διοργάνωσης.

Ο Απόλλων Λεμεσού θα είναι ο αντίπαλος του ΟΦΗ, στην πρώτη συμμετοχή του στο Europa League μετά από 20 χρόνια.

Στην κλήρωση του β΄ προκριματικού γύρου που έγινε σήμερα στη Νιόν, οι Κρήτες «έπεσαν» με την κυπριακή ομάδα, την οποία θα φιλοξενήσουν στις 17 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης».

Την ίδια ώρα, η παντελώς άγνωστη Κόλος Κοβαλίβκα από την Ουκρανία θα είναι η αντίπαλος του Άρη στον β΄ προκριματικό γύρο του Europa League, όπως προέκυψε από την κλήρωση που διενεργήθηκε σήμερα στη Νιόν.

Η αναμέτρηση θα είναι νοκ-άουτ και θα διεξαχθεί στις 17 Σεπτεμβρίου στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA