Καταγγελία - Ψαχνά: Ο Δήμαρχος μπήκε με λοστούς στο γυμνάσιο για να «συνετίσει» τους μαθητές (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Καταγγελία - Ψαχνά: Ο Δήμαρχος μπήκε με λοστούς στο γυμνάσιο για να «συνετίσει» τους μαθητές (ΦΩΤΟ)

Εικόνες από την κατάληψη στο Γυμνάσιο Ψαχνών που δημοσίευσε αποκλειστικά ο δημοσιογράφος Σταμάτης Ρουσόδημος και το psaxna.gr...
Διαβάστε τι αναφέρει η καταγγελία που απέστειλε στο EviaZoom.gr η δημοτική παράταξη του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων, «Λαϊκή Συσπείρωση» και η δημοτική σύμβουλος Γεωργία Πύθουλα:
«Συνεχίζει το «ξελάσπωμα» της κυβερνητικής πολιτικής ο Δήμαρχος»

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη στάση του δημάρχου Γιώργου Ψαθά (εκλεγμένου με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ) που σήμερα το πρωί μπήκε με λοστούς στο Γυμνάσιο Ψαχνών για να «συνετίσει» τους μαθητές που βρίσκονται σε κινητοποίηση. Είναι γνωστό ότι «ο ίδιος» ξελασπώνει, «ο ίδιος» ανεβαίνει στα γκρέιντερ και ξεχιονίζει, «ο ίδιος» μπαίνει στα ποτάμια και τραβάει τις πέτρες, τώρα και ο ίδιος προσωπικά σπάει την κατάληψη των μαθητών μην τυχόν και σηκώσει κεφάλι κανένας ενάντια στην Κυβέρνηση! Με βαθιά πίστη και αφοσίωση όπως πάντα στην πολιτική όλων των Κυβερνήσεων!

Ο αγώνας των μαθητών για την υπεράσπιση του δικαιώματος στην Μόρφωση και στην Υγεία είναι δίκαιος! Είναι αγώνας διεκδίκησης για υγειονομικές και παιδαγωγικές προϋποθέσεις για πραγματικό μάθημα με μέτρα ασφαλείας, με άμεσες προσλήψεις εκπαιδευτικών, με μόνιμο προσωπικό καθαριότητας, με περισσότερες αίθουσες ώστε να μην ξεπερνάνε τα τμήματα τους 15 μαθητές.

Η δημοτική αρχή αντί να στηρίξει τον αγώνα αυτό, να σημάνει ξεσηκωμό για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων των μαθητών, συμμετέχει στην προσπάθεια τρομοκράτησης τους. Αντί να προχωρήσει σε επίταξη δημοτικών κτιρίων για να μειωθεί ο αριθμός μαθητών ανά αίθουσα, να προχωρήσει σε μαζικές προσλήψεις καθαριστριών, που στο δήμο μας είναι μόλις 20 εκ των οποίων πάνω από τις μισές είναι μερικής απασχόλησης, να απαιτήσει αύξηση της χρηματοδότησης για τις σχολικές επιτροπές, κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να μην διεκδικούν τα αυτονόητα οι μαθητές.

Όπως φαίνεται η Δημοτική Αρχή δε μπορεί να μας προστατέψει από πλημμύρες, από φωτιές, από τον κορονοϊό, από τις ελλείψεις στα σχολεία... αλλά μπορεί να μας «προστατέψει» από τους αγώνες των μαθητών...

Αποδεικνύονται κυβερνητικότεροι των κυβερνητικών! Στεκόμαστε στο πλευρό των μαθητών και στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα τους για την προστασία της υγείας τους και της μόρφωσης!

Καλούμε τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς, τις λαϊκές οικογένειες να δυναμώσουν τη φωνή των παιδιών μας!

Οι μαθητές του Γυμνασίου Ψαχνών παραδίδουν μαθήματα αγωνιστικότητας! Στηρίζουμε τους αγώνες και τα δίκαια αιτήματα τους!
».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA