Μπούρτζι - Άγιος Νικόλαος: Σε Αγιασμό δημοτικού σχολείου ...χωρίς μάσκα ο Θανάσης Ζεμπίλης (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μπούρτζι - Άγιος Νικόλαος: Σε Αγιασμό δημοτικού σχολείου ...χωρίς μάσκα ο Θανάσης Ζεμπίλης (ΦΩΤΟ)

Ξέχασε... να φορέσει μάσκα ο βουλευτής της ΝΔ...

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζει:

«Στο 11θέσιο δημοτικό σχολείο του Αγίου Νικολάου για τον καθιερωμένο αγιασμό, που σήμανε την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, παρευρέθηκε ο βουλευτής Θανάσης Ζεμπίλης, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της κοινότητας κ. Παναγιώτη Λυμπέρη. 

Όπως ο ίδιος ανέφερε, η παρουσία του στο Μπούρτζι, που δοκιμάστηκε σκληρά από τα πλημμύρες πριν από περίπου ένα μήνα, έχει και συμβολικό χαρακτήρα, καταδεικνύοντας ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε τις πληγείσες περιοχές, αλλά αντίθετα θα πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια για την άρση των συνεπειών της καταστροφής και την βελτίωση των υποδομών στην ευρύτερη περιοχή. 

Παράλληλα, ο σημερινός αγιασμός συμβολίζει και μια νέα αρχή των παιδιών του τόπου, με αισιοδοξία και δύναμη. 

Επιπλέον, ο κ. Ζεμπίλης αφού ευχήθηκε δημιουργική και παραγωγική σχολική χρονιά σε όλους, σημείωσε τις ιδιαίτερες συνθήκες κάτω από τις οποίες τελέστηκε ο Αγιασμός, λόγω των μέτρων προφύλαξης από τον κορονοϊό.
Παρά τα νέα όμως δεδομένα, δήλωσε βέβαιος ότι οι μαθητές θα ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες και θα κατορθώσουν, με εφόδια τις γνώσεις τους, να συμβάλουν στην δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, με κοινωνική ευθύνη, αλληλεγγύη και περιβαλλοντική συνείδηση! 

Παράλληλα, συγχάρηκε τον διευθυντή κ. Α. Ρήγκο και τους δασκάλους για το σημαντικό παιδαγωγικό έργο που παράγεται στο σχολείο, καθώς και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για τις σημαντικές δράσεις περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης που έχει πραγματοποιήσει».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA