Όλα καλά τα βλέπει ο Κεδίκογλου στο Νοσοκομείο Κύμης - «Δεν τίθεται θέμα υποβάθμισης...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Όλα καλά τα βλέπει ο Κεδίκογλου στο Νοσοκομείο Κύμης - «Δεν τίθεται θέμα υποβάθμισης...»

Διαβάστε το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Σίμος Κεδίκογλου την ώρα που εργαζόμενοι και δημότες λένε τα ακριβώς αντίθετα:

«Κατηγορηματικά δεν τίθεται θέμα υποβάθμισης του Νοσοκομείου της Κύμης, όπως προέκυψε μετά την επικοινωνία που είχε ο Σίμος Κεδίκογλου με τον υφυπουργό Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη.

Πιο συγκεκριμένα, έχει δρομολογηθεί σειρά προσλήψεων, στις οποίες, όπως τόνισε ο βουλευτής, ευελπιστούν, ότι θα υπάρξει ανάλογη ανταπόκριση γιατρών και νοσηλευτών, καθώς και λοιπού προσωπικού για τη στελέχωση των Νοσοκομείων, αφού ορισμένοι δεν αποδέχονται τις θέσεις, ενώ ταυτόχρονα εντείνονται οι προσπάθειες για να ενισχυθούν και να βελτιωθούν όλες οι Μονάδες και οι Φορείς Υγείας του Υπουργείου Υγείας.

Σύμφωνα με το Υπουργείο έχουν προκηρυχθεί τέσσερις θέσεις: μία θέση Επιμελητή Β, μία θέση Διευθυντή για Ορθοπεδική και Τραυματολογία, και μία θέση Διευθυντή Ακτινολογίας, ενώ ζητήθηκε να γίνει προκήρυξη και μίας θέσης Επιμελητή Α Ιατρικής Βιοπαθολογίας. Επίσης, υπάρχουν εγκεκριμένες θέσεις Παιδιατρικής και Μόνιμου Λοιπού Επικουρικού Προσωπικού. 

Παράλληλα γίνονται συνεχώς μετακινήσεις γιατρών από τα Περιφερειακά Ιατρεία για την κάλυψη εφημεριών του Νοσοκομείου».

Χαλκίδα: Νέα εξέλιξη! Διαγνώστηκαν με κορονοϊό δύο συγγενείς του δικηγόρου Θανάση Λιαγκάκη που νοσηλεύεται στο «Σωτηρία» (ΦΩΤΟ)

  Στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» συνεχίζει να νοσηλεύεται ο γνωστός Χαλκιδέος δικηγόρος, Θανάσης Λιαγκάκης, ο οποίος, -όπως αποκάλυψε το Evia Zoom...

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ