Νεκρός και ο δεύτερος αστυνομικός της Ομάδας ΔΙΑΣ από το πρόσφατο τροχαίο σε παραλιακή λεωφόρο (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νεκρός και ο δεύτερος αστυνομικός της Ομάδας ΔΙΑΣ από το πρόσφατο τροχαίο σε παραλιακή λεωφόρο (ΦΩΤΟ)

«Έφυγε» από τη ζωή ο 24χρονος αστυνομικός Αντώνης Νίκου, ο οποίος ήταν κλινικά νεκρός μετά από το σφοδρό τροχαίο που σημειώθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου 2020... 
Ο νεαρός αστυνομικός μαζί με τον 33χρονο συνάδελφό του κατευθύνονταν με τη μηχανή να συνδράμουν σε πυρκαγιά στην περιοχή του Αγίου Κοσμά. Στη παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του κλειστού γυμναστηρίου, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, η μία μοτοσικλέτα των αστυνομικών που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα συγκρούστηκε με δύο αυτοκίνητα, με συνέπεια ο 33χρονος αστυνομικός, Βαγγέλης Νοΐδηςνα χάσει τη ζωή του ακαριαία και ο δεύτερος να τραυματιστεί και ένα μήνα μετά να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ που εκδόθηκε την Πέμπτη (08-10-2020):

«Πριν λίγο έφυγε από τη ζωή και ο δεύτερος συνάδελφος της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ν/Α Αττικής, ο οποίος νοσηλευόταν όλο αυτό το διάστημα στην εντατική του Στρατιωτικού Νοσοκομείου 401, μετά το τροχαίο δυστύχημα εν ώρα υπηρεσίας που συνέβη την 09/09/2020 στην παραλιακή.

Όλοι γνωρίζαμε ότι η μάχη την οποία έδινε ο 24χρονος συνάδελφός μας, εδώ και έναν μήνα σχεδόν, ήταν άνιση και, δυστυχώς, δεν κατάφερε να βγει νικητής. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Συλλυπητήρια και κουράγιο στους οικείους του».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA