Χαμός από συνωστισμό στη Γλύφα Χαλκίδας: Λουκέτο και πρόστιμο μόνο στο «Κτήμα Ναούμ» για πάρτι νεολαίας - Χορός και διασκέδαση μέχρι το πρωί σε club και νυχτερινό κέντρο της περιοχής (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαμός από συνωστισμό στη Γλύφα Χαλκίδας: Λουκέτο και πρόστιμο μόνο στο «Κτήμα Ναούμ» για πάρτι νεολαίας - Χορός και διασκέδαση μέχρι το πρωί σε club και νυχτερινό κέντρο της περιοχής (ΒΙΝΤΕΟ)

  Την ώρα που αυξάνονται τα κρούσματα κορονοϊού στη Χαλκίδα, συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και τα γλέντια συνωστισμού...
Λουκέτο 15 ημερών και συνολικό πρόστιμο 15.000 ευρώ επιβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (03-10-2020) στο «Κτήμα Ναούμ» σε πάρτι νεολαίας από στελέχη της Τουριστικής Αστυνομίας.
Πάρτι με trance και techno μουσική πραγματοποίησαν νέοι και νέες το βράδυ του Σαββάτου (03-10-2020) στο «Κτήμα Ναούμ» που βρίσκεται στη Γλύφα Χαλκίδας. Στελέχη της Τουριστικής Αστυνομίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας πραγματοποίησαν έλεγχο και επιβλήθηκε λουκέτο 15 ημερών και συνολικό πρόστιμο 15.000 ευρώ λόγω όρθιων πελατών, ωστόσο την ίδια ώρα γινόταν το «έλα να δεις» και σε παρακείμενα club και νυχτερινά κέντρα στη Γλύφα Χαλκίδας χωρίς να επιβληθούν εκεί παρόμοιες κυρώσεις. 
Όπως θα δείτε, ακόμη ένα Σαββατόβραδο επικράτησε το αδιαχώρητο μέχρι το πρωί, με τους θαμώνες να συνωστίζονται, χορεύοντας και διασκεδάζοντας ο ένας πάνω στον άλλο.
Δείτε ΒΙΝΤΕΟ που εξασφάλισε το EviaZoom.gr από το «ΚΤΗΜΑ ΝΑΟΥΜ», όπου επιβλήθηκε λουκέτο και πρόστιμο, αλλά και από το νυχτερινό κέντρο «ΑΝΟΔΟΣ LIVE» και το club «MIST» στη Γλύφα Χαλκίδας: 
«ΚΤΗΜΑ ΝΑΟΥΜ
 
«ΑΝΟΔΟΣ LIVE» & «MIST»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA