Χαρδαλιάς: «Ένα βήμα πριν το “κόκκινο” 5 Περιφέρειες» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαρδαλιάς: «Ένα βήμα πριν το “κόκκινο” 5 Περιφέρειες» (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως κάθε Τρίτη, έτσι και σήμερα ο επίκουρος καθηγητής Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Γκίκας Μαγιορκίνης και ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς ενημερώνουν για την πορεία του ιού στη χώρα μας...

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, έκανε αρχικά μια αναφορά στατιστικών στοιχείων για το πώς κινείται η πανδημία στην Ελλάδα, ενώ αμέσως μετά αναφέρθηκε στην ανατροπή της απόφασης για επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα, σημειώνοντας πως θα έδινε λάθος μήνυμα η επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα.

Παράλληλα, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας απηύθυνε έκκληση στους κατοίκους των Ιωαννίνων, της Θεσσαλονίκης, της Καστοριάς, της Βοιωτίας και των Σερρών να τηρούν τα μέτρα. Στους κατοίκους των Ιωαννίνων, της Θεσσαλονίκης και της Καστοριάς, να παραμείνουν σε πλήρη εγρήγορση και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς στις περιοχές αυτές παρατηρείται ιδιαίτερα αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο τα τελευταία 24ωρα.

Το φορτίο αυτό θα αξιολογηθεί από την ειδική επιτροπή επιδημιολόγων του χάρτη υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας από τον κορονοϊό την Τετάρτη (21-10-2020) στις 17:00 το απόγευμα, ανακοίνωσε.

Σε ό,τι αφορά την κατάσταση στην Αττική, τη χαρακτήρισε κρίσιμα σταθερή, ενώ στον κεντρικό τομέα όπου υπάρχουν και τα περισσότερα κρούσματα, η κατάσταση παραμένει εύθραυστη, άρα ακόμα επικίνδυνη και απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή και επαγρύπνηση.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA