36χρονος δηλώνει «γιος» του Μαραντόνα και ζητάει εκταφή για να γίνει τεστ DNA (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

36χρονος δηλώνει «γιος» του Μαραντόνα και ζητάει εκταφή για να γίνει τεστ DNA (ΦΩΤΟ)

Ο Σαντιάγκο Λάρα, ο οποίος δηλώνει γιος του Ντιέγκο Μαραντόνα, ζήτησε την εκταφή του «θεού» της μπάλας προκειμένου να αποδείξει ότι είναι πατέρας με εξέταση DNA...

Ο 19χρονος, που το 2006 έχασε τη μητέρα του, σε ηλικία 23 ετών, από καρκίνο του πνεύμονα και ανατράφηκε από τον πρώην φίλο της Μαρτσέλο Λάρα είχε μιλήσει για πρώτη φορά το 2016 για την προσπάθειά του να αποδείξει ότι ο Μαραντόνα είναι ο πραγματικός του πατέρας.

«Μου είπαν ότι ο πραγματικός πατέρας μου είναι ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο πατέρας μου θα είναι πάντα ο Μαρτσέλο Λάρα, αλλά μου είπαν ότι ο πατέρας μου είναι ο Μαραντόνα. Νομίζω ότι του μοιάζω. Έχω το πρόσωπό, τις μπούκλες, τα πάντα. Κοιτάζω τον Μαρτσέλο και ξέρω ότι δεν μοιάζουμε. Δεν είναι εύκολο να ξυπνάς το πρωί με αυτό το αίσθημα», ανέφερε τότε.

«Το ανακάλυψα όταν πέρασα μπροστά από ένα περίπτερο κοντά στο σπίτι μου σε ηλικία 13 ετών και είδα ένα εξώφυλλο περιοδικού με το πρόσωπο του Μαραντόνα και το δικό μου με πίξελ από κάτω. Σοκαρίστηκα γιατί δεν ήξερα τι έκανα στο περιοδικό. Έτρεξα στο σπίτι και ρώτησα τον Μαρτσέλο τι συνέβαινε και μου εξήγησε τα πάντα. Μου είπε ότι η μητέρα μου ήταν μοντέλο όταν ήταν νέα και μου είπε πως είχε την αίσθηση ότι δεν ήμουν δικός του γιος. Μου είπε ότι είχε ζητήσει τεστ DNA αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ», συνέχισε.

Να σημειωθεί ότι ο Μαραντόνα έχει αναγνωρίσει επίσημα πέντε παιδιά, ενώ υπάρχουν άλλα 6 που φήμες λένε ότι είναι πατέρας τους.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA