Βόρεια Εύβοια: «Ζει από θαύμα»! 4 ντόπερμαν βγήκαν από πολυκατάστημα και δάγκωσαν στο κεφάλι και στο πόδι 67χρονη πεζή στα Βασιλικά - Συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος ο ιδιοκτήτης - Αποκλειστικές δηλώσεις στο EviaZoom.gr (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Βόρεια Εύβοια: «Ζει από θαύμα»! 4 ντόπερμαν βγήκαν από πολυκατάστημα και δάγκωσαν στο κεφάλι και στο πόδι 67χρονη πεζή στα Βασιλικά - Συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος ο ιδιοκτήτης - Αποκλειστικές δηλώσεις στο EviaZoom.gr (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Εφιαλτικές στιγμές έζησε η 67χρονη Μαρία Θεοχάρη στις 16:00 το μεσημέρι του Σαββάτου (28-11-2020) την ώρα που περπατούσε έξω από το τεχνικό πολυκατάστημα «Αφοί Μοσχοβάκη», στη περιοχή Βασιλικά του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού, στην Βόρεια Εύβοια...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 67χρονη, που διατηρεί οικογενειακή επιχείρηση με ενοικιαζόμενα δωμάτια στο Ψαροπούλι Βασιλικών, δέχθηκε άγρια επίθεση από 4 ντόπερμαν που βγήκαν από τον ιδιωτικό εξωτερικό χώρο του πολυκαταστήματος, καθώς η κεντρική είσοδος ήταν ανοιχτή, και την δάγκωσαν στο κεφάλι και στο πόδι, προκαλώντας της σοβαρές σωματικές βλάβες.
          το σημείο που δέχθηκε την επίθεση των σκύλων η 67χρονη...

Η 67χρονη μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου, έπειτα στο νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας και από' κει στο Νοσοκομείο ΚΑΤ όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, αλλά θα υποβληθεί σε χειρουργεία.

Ο 57χρονος υπεύθυνος του πολυκαταστήματος, που βρισκόταν εκεί, συνελήφθη στη συνέχεια από αστυνομικούς του Α.Τ. Ιστιαίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για βαριά σωματική βλάβη. Ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του Αντεισαγγελέα υπηρεσίας του Πρωτοδικείου Χαλκίδας και για την υπόθεση ορίστηκε ρητή τακτική δικάσιμος.

Στο EviaZoom.gr, μίλησε αποκλειστικά ο γιος της 67χρονης, ο οποίος ανέφερε ότι ένας γείτονας έσωσε την μητέρα του και τόνισε ότι ζει από θαύμα. 

Δήλωσε αναλυτικά:

«Ήταν 4 σκυλιά, 4 ντόπερμαν... Πήγαινε στο σπίτι της θείας μου και της επιτέθηκαν στο κεντρικό δρόμο. Έχει διαφύγει τον κίνδυνο, χτυπήματα έχει πάρα πολλά, μεγάλο άνοιγμα στο κεφάλι και πάρα πολύ μεγάλη ζημιά στο πόδι. Την έσωσε ένας γείτονας, αν δεν πήγαινε ο άνθρωπος εκεί θα την είχαν τελειώσει. Την κατασπαράξανε, ζει από θαύμα...»

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA