Αστυνομικοί προσήγαγαν τις λίγες γυναίκες που συγκεντρώθηκαν με όλα τα μέτρα στο Σύνταγμα για τη «βία κατα των γυναικών» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αστυνομικοί προσήγαγαν τις λίγες γυναίκες που συγκεντρώθηκαν με όλα τα μέτρα στο Σύνταγμα για τη «βία κατα των γυναικών» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η αστυνομία για άλλη μια φορά επέδειξε υπερβάλλοντα ζήλο το απόγευμα της Τετάρτης (25-11-2020) προχωρώντας σε προσαγωγές σε συγκέντρωση λίγων γυναικών στο Σύνταγμα για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Βίας εις βάρος των γυναικών...

Στη συγκέντρωση τηρούνταν όλα τα μέτρα ασφαλείας με τους παρευρισκόμενους να καταγγέλουν απρόκλητη επέμβαση των αστυνομικων και προσαγωγές για αστείες αφορμές.

Μια επιλογή που προκάλεσε αντιδράσεις, ενδεικτική η άμεση κινητοποίηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ρίχνοντας εκ νέου λάδι στη φωτιά περί επιβολής κατασταλτατικών μέτρων και προσπάθεια φίμωσης κάθε διαμαρτυρίας υπό το πρόσχημα της πανδημίας. 

Στη συγκέντρωση τηρούνταν όλα τα μέτρα ασφαλείας με τους παρευρισκόμενους να καταγγέλουν απρόκλητη επέμβαση των αστυνομικων και προσαγωγές για αστείες αφορμές. Η πρώτη προσαγωγή έγινε σύμφωνα με μαρτυρίες όταν η μία από τις γυναίκες που συμμετείχαν στην παρέμβαση αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία της στον αστυνομικό που τα ζήτησε.

Οι άλλες δύο προσαγωγές έγιναν κατά τη δεύτερη προσπάθεια των γυναικών να ανοίξουν το πανό που είχαν ετοιμάσει. Για δεύτερη φορά τις περικύκλωσαν οι αστυνομικοί και στις ήπιες – κατά κοινή ομολογία- αντιδράσεις τους απάντησε με δύο ακόμη προσαγωγές. 

Τελικά θα οδηγηθούν όλες στο τμήμα, απλώς λόγω των περιορισμών που ισχύουν για την πανδημία προσάγονται τρεις τρεις προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στο όχημα της Αστυνομίας.

Άλλες αντιμετώπισαν το όλα θέμα με χιούμορ.

Θα με δει και η μάνα μου στις ειδήσεις ακούγεται να λέει μία γυναίκα... 

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA