Πέτσας για Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: «Ξεφεύγει από τη νομιμότητα! Είναι συνδικαλιστικό όργανο, δεν έχει γνωμοδοτικό ρόλο» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Πέτσας για Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: «Ξεφεύγει από τη νομιμότητα! Είναι συνδικαλιστικό όργανο, δεν έχει γνωμοδοτικό ρόλο»

Το κυβερνητικό κάλεσμα για αποδοχή της απαγόρευσης της πορείας επανέλαβε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας λέγοντας ότι κανένας δεν έχει το δικαίωμα να καλεί σε απείθεια κατά των μέτρων και σημείωσε ότι αν πραγματοποιηθεί η πορεία για το Πολυτεχνείο ο μόνος που θα γιορτάσει είναι ο κορονοϊός...

«Οι συνδικαλιστές δεν δίνουν γνωμοδοτήσεις»

Σε αυτό το πλαίσιο ο Στέλιος Πέτσας τόνισε τα εξής για την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, η οποία σε ανακοίνωση της ανέφερε ότι είναι αντισυνταγματική η απαγόρευση:

«Είναι συνδικαλιστικό όργανο των δικαστών και εισαγγελέων. Δεν έχει κανένα λόγο για να δίνει γνωμοδοτήσεις», είπε ο Στ. Πέτσας λέγοντας ότι ξεφεύγει από τη νομιμότητα κάτι τέτοιο και στο πλαίσιο αυτό επικαλέστηκε τις παρεμβάσεις των Βενιζέλου, Μανιτάκη, Μποτόπουλου κ.ά. λέγοντας ότι πολλοί συνταγματολόγοι κρίνουν ως συνταγματική την απαγόρευση.

Ο Στ. Πέτσας επέμεινε ότι «είναι συνταγματική η απαγόρευση», όπως αποφάσισε και αργότερα το ΣτΕ.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA