Σύλληψη Νότη Σφακιανάκη: Αφέθηκε ελεύθερος με συνήγορο τον Κούγια - Βρέθηκαν όπλο, συσκευή teaser και κοκαϊνη στο αυτοκίνητο του - Στις 2 Δεκεμβρίου η δίκη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Σύλληψη Νότη Σφακιανάκη: Αφέθηκε ελεύθερος με συνήγορο τον Κούγια - Βρέθηκαν όπλο, συσκευή teaser και κοκαϊνη στο αυτοκίνητο του - Στις 2 Δεκεμβρίου η δίκη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Προθεσμία για τις 2 Δεκεμβρίου 2020 ζήτησε και έλαβε το μεσημέρι της Δευτέρας (30-11-2020) ο γνωστός τραγουδιστής, Νότης Σφακιανάκης από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικείου Αθηνών, ο οποίος συνελήφθη την Κυριακή σε τυχαίο έλεγχο της Τροχαίας...

Ο τραγουδιστής, μετά την απόφαση για αναβολή της δίκης, αφέθηκε ελεύθερος.

Σημειώνεται πως ο Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος στο Νότη Σφακιανάκη για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση.

Ο Νότης Σφακιανάκης συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής (29-11-2020) κατά τη διάρκεια μπλόκου της αστυνομίας για τα μέτρα του κορονοϊού στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, καθώς στο πολυτελές του τζιπ βρέθηκαν ένα 9αρι πιστόλι, μία συσκευή teaser και 2 γραμμάρια κοκαϊνης.

Σε δήλωσή του μετά την άσκηση δίωξης από τον εισαγγελέα, ο Νότης Σφακιανάκης δήλωσε στους δημοσιογράφους πως δεν έχει να πει τίποτα γιατί, αν το κάνει, θα είναι «κάτι άσχημο».

«Δεν θέλω να πω κάτι. Θέλω να μην πω κάτι, γιατί θα σας πω κάτι άσχημο», δήλωσε χαρακτηριστικά.  

Τι λέει ο δικηγόρος του

Όπως αναφέρει σε δελτίο Τύπου το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια, το οποίο ανέλαβε την υπόθεση, η κατηγορία της οπλοκατοχής του απεδόθη για τυπικούς λόγους, γιατί είχε λήξει η άδεια νομίμου κατοχής ενός μικρού όπλου διαμετρήματος 9 χιλιοστών, η οποία δεν είχε ανανεωθεί λόγω του κορονοϊού.

Μάλιστα, ο συνήγορος του τραγουδιστή υπογραμμίζει πως το συγκεκριμένο όπλο το κατείχε επί δεκαετίες για τη προσωπική του ασφάλεια λόγω της ιδιομορφίας του επαγγέλματός του και των ωρών που εργάζεται και των χρημάτων που μεταφέρει «αφού πολλοί συνάδελφοί του έχουν πέσει θύματα ληστειών και επικίνδυνων υποθέσεων».

«Όσον αφορά τη μικροποσότητα ναρκωτικών, η οποία βρέθηκε στο αυτοκίνητό του, ο κ. Σφακιανάκης δήλωσε ότι δεν ήταν δική του, δίδοντας πλήρεις εξηγήσεις γι’ αυτήν» αναφέρει επίσης το δελτίο Τύπου.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA