Νέα αλητεία! Αστυνομικοί καταστρέφουν τα λουλούδια στο μνημείο του Γρηγορόπουλου - Μία απλή ΕΔΕ διέταξε η ΕΛ.ΑΣ αντί να τους διώξει (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
EXALCO

Νέα αλητεία! Αστυνομικοί καταστρέφουν τα λουλούδια στο μνημείο του Γρηγορόπουλου - Μία απλή ΕΔΕ διέταξε η ΕΛ.ΑΣ αντί να τους διώξει (ΒΙΝΤΕΟ)

Άλλη μία χυδαία συμπεριφορά των αστυνομικών ανήμερα της συμπλήρωσης 12 ετών από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από τον αστυνομικό Επαμεινώνδα Κορκονέα...

Η αστυνομία όχι μόνο προχώρησε σε δεκάδες προσαγωγές στο σωρό, αλλά έβγαλε όλο το μένος της πάνω στα λουλούδια που άφησαν πολίτες στη μνήμη του Αλέξανδρου.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, αστυνομικός αφού πήρε τα λουλούδια που είχε αφήσει πολίτης στο μνημείο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, άρχισε να τα σπάει πλάι σε άλλο αστυνομικό. Στη συνέχεια τα πέταξε απαξιωτικά στο δρόμο.

Η ΕΛ.ΑΣ. μετά το βίντεο που έκανε το γύρο του διαδικτύου, ανακοίνωσε ότι διατάχθηκε η διενέργεια Επείγουσας Διοικητικής Έρευνας, αντί να τους διώξει άμεσα με συνοπτικές διαδικασίες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα