Επεισόδιο μεταξύ δημοσιογράφων και αστυνομικών έξω από τη βίλα του Τσίπρα στο Σούνιο - Για τρομοκράτηση δημοσιογράφων κάνει λόγο η ΝΔ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Επεισόδιο μεταξύ δημοσιογράφων και αστυνομικών έξω από τη βίλα του Τσίπρα στο Σούνιο - Για τρομοκράτηση δημοσιογράφων κάνει λόγο η ΝΔ

Επεισόδιο το βράδυ της Τρίτης (08-12-2020) σημειώθηκε έξω από το εξοχικό σπίτι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στο Σούνιο...

Πρωταγωνιστές μέλη τηλεοπτικού συνεργείου και ανδρών της ασφάλειάς του πρώην Πρωθυπουργού που έχουν αναλάβει τη φύλαξη του σπιτιού για το οποίο έχει προκληθεί μεγάλη ένταση τις τελευταίες ημέρες.

Όλα άρχισαν όταν άνδρες της ασφάλειας του πρώην Πρωθυπουργού επιχείρησαν να απομακρύνουν συνεργείο τηλεοπτικού σταθμού. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες επρόκειτο για συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μάλιστα, κάλεσαν την Άμεση Δράση και μετά από αντεγκλήσεις, τηλεοπτικό συνεργείο και αστυνομικοί οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα του Λαυρίου προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση.

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν υποβλήθηκαν εκατέρωθεν μηνύσεις.

Ο «πόλεμος» Νέας Δημοκρατίας – ΣΥΡΙΖΑ άρχισε μετά από δημοσιεύματα για τη φερόμενη μετακόμιση του Αλέξη Τσίπρα από την Κυψέλη σε βίλα στο Σούνιο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση διέψευσε κατηγορηματικά πως ο πρόεδρός της έχει μετακομίσει από την Κυψέλη στο Σούνιο, κάνοντας λόγο για ««δημοσιογραφία των fake news» που «κάνει τα τρολ της ΝΔ να μοιάζουν αρσακειάδες». Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι επιλέγει τη λάσπη για να αντιμετωπίσει τους πολιτικούς του αντιπάλους επειδή αισθάνεται στριμωγμένος.

Σε ανάρτησή του στο Facebook σχολιάζει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που για λογαριασμό του κ. Μητσοτάκη «δημοσιογραφικά πιστόλια» αναλαμβάνουν για λογαριασμό του «δολοφονίες χαρακτήρα, με fake news που αφορούν την προσωπική μου ζωή και την οικογένειά μου».

Για την υπόθεση, μάλιστα, εξώδικα έχουν σταλεί στον δημοσιογράφο της εφημερίδας «Τα Νέα» Γιώργο Παπαχρήστο και τον εκδότη της εφημερίδας «Παραπολιτικά» Γιάννη Κουρτάκη.

Tο Γραφείο Τύπου της ΝΔ, με νέα ανακοίνωση, πιέζει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, για να δώσει απαντήσεις για το μισθωτήριο που δημοσίευσε την Τρίτη, για το σπίτι του στο Σούνιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ

«Αντί να προσπαθεί ο κ. Τσίπρας να τρομοκρατήσει δημοσιογράφους μοιράζοντας εξώδικα και να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα για να καλύψει την αλήθεια, ας απαντήσει:

1. Πως γίνεται να νοικιάζει κάποιος βίλα 142 τετραγωνικών σε 1 στρέμμα οικόπεδο πάνω στη θάλασσα, σε μια από τις ακριβότερες περιοχές της Αττικής έναντι 500 ευρώ τον μήνα;

2. Πως γίνεται ο ιδιοκτήτης ενός περιουσιακού στοιχείου που είχε βγει προς πώληση για 1,200.000 ευρώ να πληρώνει 20.000( + ΦΠΑ σήμερα για να πάρει 18.000 σε τρία χρόνια, «μπαίνοντας μέσα» για τα καλά, αν συνυπολογίσει κανείς την εφορία και τον ΕΝΦΙΑ;

3. Την Κυριακή που διέψευδε κάθε αναφορά σε νέα βίλα και υποστήριζε ότι όλα τα στοιχεία υπάρχουν στο πόθεν εσχες του, δεν ήξερε όσα «ανακάλυψε» χθες;

Ποιόν νομίζουν ότι κοροϊδεύουν;».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA