Κάηκε η Αλβανία για την δολοφονία 25χρονου πολίτη από αστυνομικό - Αναγκάστηκε σε παραίτηση ο Υπουργός Εσωτερικών (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κάηκε η Αλβανία για την δολοφονία 25χρονου πολίτη από αστυνομικό - Αναγκάστηκε σε παραίτηση ο Υπουργός Εσωτερικών (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κάηκε στη κυριολεξία η Αλβανία μετά την δολοφονία 25χρονου πολίτη από αστυνομικό, πριν λίγα 24ωρα, σε ένα περιστατικό αστυνομικής βίας κατά τη διάρκεια της νυχτερινής απαγόρευσης κυκλοφορίας που έχει επιβληθεί στη χώρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού...

Η Αλβανική αστυνομία ανέφερε αρχικά ότι ο 25χρονος δεν τήρησε εντολή να σταματήσει και ότι έφερε όπλο. Αλλά αργότερα οι αστυνομικές αρχές τόνισαν ότι ο νεαρός άνδρας ήταν άοπλος.

Η δολοφονία πυροδότησε οργή και βίαιες διαμαρτυρίες όλες αυτές τις ημέρες και χιλιάδες άτομα βγήκαν στους δρόμους.

Οι οργισμένοι διαδηλωτές κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων εκτόξευσαν αντικείμενα και ότι έβρισκαν μπροστά τους κατά των αστυνομικών, έβαλαν φωτιά σε κτίρια, χριστουγεννιάτικα δέντρα και σε περιπολικά.Η Αλβανική αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναγνωρίζει ότι «ο αστυνομικός έχει συλληφθεί και δεν έδρασε με βάση τον νόμο χρησιμοποιώντας το όπλο του».

«Αποφάσισα να παραιτηθώ αμετάκλητα ανακοίνωσε ο Υπουργός Εσωτερικών, Σαντέρ Λεσάι. «Προσπάθησα με όλες τις ενέργειές μου να αφήσω ένα ίχνος κανονικότητας κατά την άσκηση των καθηκόντων μου», είπε.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA