Ντοκουμέντο μέσα από την πολυκατοικία που αστυνομικοί πέταξαν χειροβομβίδα κρότου-λάμψης: «Πίσω ελάτε ρε...» φώναζε ο επικεφαλής στους συναδέλφους του (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ντοκουμέντο μέσα από την πολυκατοικία που αστυνομικοί πέταξαν χειροβομβίδα κρότου-λάμψης: «Πίσω ελάτε ρε...» φώναζε ο επικεφαλής στους συναδέλφους του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα από τα περιστατικά για τα οποία η Ελληνική Αστυνομία κατηγορείται για αυθαιρεσία είναι και αυτό που έγινε σε ένα στενό της πλατείας Εξαρχείων...

Εκεί λοιπόν, άνδρες της ΟΠΚΕ, σαν τρομοκράτες, εισέβαλαν σε πολυκατοικία και αφού πέταξαν στην είσοδο μία χειροβομβίδα κρότου-λάμψης, ενώ κάποιοι από τους συναδέλφους του, άρχισαν να ανεβαίνουν προς τον πρώτο όροφο...

Αυτό προκάλεσε την έκρηξη ενός άνδρα της ομάδας ΟΠΚΕ, ο οποίος μάλλον ήταν επικεφαλής, ο οποίος άρχισε να τους φωνάζει «πίσω ελάτε ρε, όλοι έξω».

Τα παραμύθια του Μπαλάσκα

Μετά τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη που τα είδε σχεδόν όλα καλά, ήρθε ο συνδικαλιστής της αστυνομίας Σταύρος Μπαλάσκας να αλλάξει την πραγματικότητα όπως αυτή καταγράφεται και σε βίντεο.

Ο ίδιος προσπάθησε στον αέρα της ΕΡΤ να δικαιολογήσει τον συνάδελφό του που έκανε το αδιανόητο, να ρίξει χειροβομβίδα κρότου-λάμψης μέσα σε είσοδο πολυκατοικίας στα Εξάρχεια, την ημέρα της επετείου της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Όμως πιάστηκε να ψεύδεται ασύστολα, καθώς το επιχείρημά του διαψεύδεται πανηγυρικά από βίντεο που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

«Κάνετε λάθος, η κρότου λάμψης ήταν για να σώσουμε συνάδερφο τον οποίον τον αρπάξανε και τον τραβήξανε μέσα καμιά τριανταριά άνθρωποι. Δεν ξέρω κι εγώ τι θέλανε να τον κάνουνε», είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας όταν ρωτήθηκε στην ΕΡΤ για τη ρίψη της χειροβομβίδας κρότου-λάμψης μέσα σε πολυκατοικία.

Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν βίντεο που καταγράφουν τι ακριβώς έγινε.

ΔΕΙΤΕ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA