Ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς - Τι αποκάλυψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς - Τι αποκάλυψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Στα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του ΑΝΤ1, επισημαίνοντας ότι δεν πρόκειται να διευρυνθεί το ωράριο κυκλοφορίας...

Για τις δύο ημέρες των ρεβεγιόν ο Στέλιος Πέτσας τόνισε ότι «τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνουν σχετικές ανακοινώσεις, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει και μεσημεριανό ρεβεγιόν, τηρουμένων όμως των μέτρων». 

Επανέλαβε ότι θα κάνουμε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά σε στενό οικογενειακό κύκλο, με ακόμα μία οικογένεια και έως 9 άτομα ανά σπίτι.

Στο ερώτημα πώς θα κάνουμε ρεβεγιόν, η απάντηση είναι μία: «με ασφάλεια...», απάντησε χαρακτηριστικά ο Υπουργός τονίζοντας την ανάγκη οι επαφές μέσα στις γιορτές να είναι με τα ίδια άτομα και τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα.

«Μόνιμα και προσωρινά μέτρα για ανάσα των πληττόμενων»

Παράλληλα, ο Υπουργός σχολίασε τις αντιδράσεις για τη λειτουργία του λιανεμπορίου μόνο με click away και τις κλειστές πόρτες των καταστημάτων απαντώντας: «Δεν μπορώ να φανταστώ τίποτα άλλο από μια κλειστή πόρτα μιας εντατικής».

Για τα μέτρα των πληττόμενων από την πανδημία ο Στέλιος Πέτσας τόνισε ότι στον προϋπολογισμό που συζητείται στη Βουλή υπάρχουν μόνιμα μέτρα που δίνουν ανάσα, όπως η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών. Υπάρχουν όμως και προσωρινά μέτρα, που θα συνεχίζουν να εφαρμόζονται για όσο χρειαστεί, είπε.

Σημείωσε δε ότι βραχυπρόθεσμα θα έχουμε 12 έως 24 δόσεις στην εφορία, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για παράταση του ΦΠΑ στις πληττόμενες επιχειρήσεις.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA