Χρυσοχοϊδης: «Οι αστυνομικοί θα κάνουν ελέγχους και στα σπίτια για συγκεντρώσεις αν υπάρχουν καταγγελίες» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χρυσοχοϊδης: «Οι αστυνομικοί θα κάνουν ελέγχους και στα σπίτια για συγκεντρώσεις αν υπάρχουν καταγγελίες»

Κλιμακώνει τους ελέγχους η κυβέρνηση ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, πραγματοποιώντας ελέγχους ακόμα και στα σπίτια αν υπάρξουν καταγγελίες για μεγάλες συγκεντρώσεις, ενώ τσουχτερά πρόστιμα θα περιμένουν τους παραβάτες...

Την επέμβαση της αστυνομίας ακόμα και στα σπίτια τις εορταστικές μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, μόνο αν υπάρξουν καταγγελίες για μεγάλες συγκεντρώσεις, ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100.3, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «αν υπάρξουν καταγγελίες για μεγάλες συγκεντρώσεις σε σπίτια τα Χριστούγεννα η αστυνομία θα παρέμβει».

Ο Υπουργός ξεκαθάρισε ότι δεν θα επιτραπεί καμία κινητικότητα σε πλατεία η αλλά σημεία συγκέντρωσης, ενώ τόνισε ότι από τις 22:00 το βράδυ τόσο την παραμονή των Χριστουγέννων όσο και ανήμερα αλλά και όλες τις γιορτές δε θα κυκλοφορεί κανείς στους δρόμους παρά μόνο τα ασθενοφόρα σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «δε θα υπάρχει ψυχή στους δρόμους».

Σύμφωνα με τον Μ. Χρυσοχοΐδη, ανήμερα των Χριστουγέννων και μέχρι τις 22:00 θα επιτρέπεται στους πολίτες να γιορτάσουν με τους συγγενείς τους, αλλά αυστηρά μέχρι 9 άτομα. Όπως είπε ο Υπουργός είμαστε στην κόψη του ξυραφιού και αν χαλαρώσουμε θα υπάρξει καταστροφή.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA