Χαλκίδα: Αγρια καταδίωξη αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ με οδηγό Ρομά που δεν σταμάτησε σε μπλόκο - Συνελήφθη αφού έπεσε με το αμάξι πάνω σε μηχανή! (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Αγρια καταδίωξη αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ με οδηγό Ρομά που δεν σταμάτησε σε μπλόκο - Συνελήφθη αφού έπεσε με το αμάξι πάνω σε μηχανή! (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)

Το συμβάν έγινε αργά το βράδυ της Τετάρτης (13-10-2020) στον παραλιακό δρόμο της οδού Σταμ. Ρεγγούκου, σε ώρα απαγόρευση κυκλοφορίας δηλαδή, όταν οι αστυνομικοί της Γ΄ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας, που είχαν στήσει μπλόκο για ελέγχους, έκαναν σήμα να σταματήσει σε ένα διερχόμενο αυτοκίνητο, το οποίο ωστόσο δεν υπάκουσε και ανέπτυξε ταχύτητα...

Ακολούθησε καταδίωξη και οι αστυνομικοί έδωσαν πραγματικά μάχη, παρουσία και του Επικεφαλής της ομάδας, για να τον σταματήσουν, μέχρι που ο νεαρός οδηγός Ρομά έστριψε με ταχύτητα στην οδό Μιαούλη και έπεσε πάνω σε μία σταθμευμένη μηχανή (ευτυχώς δεν υπήρχε άνθρωπος στο συγκεκριμένο σημείο) και οι αστυνομικοί ακολούθως τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν, όπως και τον νεαρό συνοδηγό του, επίσης Ρομά.

Όπως διαπιστώθηκε και οι δυο κυκλοφορούσαν παράνομα ενώ ο οδηγός δεν κατείχε ούτε δίπλωμα. Αφού κόπηκαν τα σχετικά πρόστιμα, οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν και τους μετέφεραν στα κρατητήρια. Παράλληλα κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε και ο Αντεισαγγελέας Υπηρεσίας Πρωτοδικών Χαλκίδας. 

Επίσης οι αστυνομικοί βρήκαν τα στοιχεία του κατόχου της μηχανής μέσω των πινακίδων, ο οποίος μόλις βγήκε έξω και είδε πεσμένη την μηχανή του έπαθε σοκ, τονίζοντας ότι θα καταθέσει και μήνυση κατά του οδηγού Ρομά.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ Η ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ EviaZoom.gr

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA