Τα έγραφε το EviaZoom.gr... Επίσημα στο επίπεδο «κόκκινο» ολόκληρος ο Δήμος Χαλκιδέων και ο οικισμός Ρομά στη Δ.Ε. Δυστίων - Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 το απόγευμα (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Τα έγραφε το EviaZoom.gr... Επίσημα στο επίπεδο «κόκκινο» ολόκληρος ο Δήμος Χαλκιδέων και ο οικισμός Ρομά στη Δ.Ε. Δυστίων - Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 το απόγευμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα έγραφε το EviaZoom.gr και 10 μέρες μετά επιβεβαιώθηκε το δημοσίευμα (δείτε ΕΔΩ)...

Όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς το απόγευμα της Παρασκευής (29-01-2021)  στο «κόκκινο» επίπεδο Β μπαίνουν από τις 6:00 του Σαββάτου (30-01-2021) ο Δήμος Χαλκιδέων και η Δημοτική Ενότητα Δυστίων του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου και τα μέτρα που θα ισχύουν είναι τα εξής:

1- Η απαγόρευση κυκλοφορίας στις περιοχές αυτές ισχύει από τις 6 το απόγευμα έως τις 5 το πρωί.

2- Λειτουργούν δια ζώσης μόνο τα Γυμνάσια (τα Λύκεια λειτουργούν με τηλε-εκπαίδευση)

3- Στους χώρους λατρείας, επιτρέπονται μέχρι 9 άτομα κατά την τέλεση λειτουργιών.

4- Η λειτουργία καταστημάτων γίνεται με την μέθοδο click away και ειδικά τα καταστήματα ένδυσης, υπόδησης, καθώς και τα κομμωτήρια, τα καταστήματα περιποίησης και τα βιβλιοπωλεία λειτουργούν με τη διαδικασία του προκαθορισμένου ραντεβού (click in a shop).

Όλες οι περιοχές της χώρας που μπαίνουν στο «κόκκινο» επίπεδο Β από τις 6:00 το πρωί του Σαββάτου (30-01-2021):

Η Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου, ο δήμος Εορδαίας της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, οι δήμοι Θηβαίων και Τανάγρας της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, ο δήμος Σπάρτης της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, ο δήμος Χαλκιδέων και ο οικισμός Ρομά της δημοτικής Ενότητας Δυστίων του δήμου Κύμης-Αλιβερίου της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, ο δήμος Νέας Προποντίδας της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, ο δήμος Πατρέων της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας ο δήμος Θήρας της Περιφερειακής Ενότητας Θήρας, η Περιφερειακή Ενότητα Μυκόνου και η περιφέρεια Αττικής πλην της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα