«Έσβησε» από κορονοϊό 50χρονη θεολόγος του 1ου Γυμνασίου Χαλκίδας - Νοσηλευόταν διασωληνωμένη σε ΜΕΘ της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Έσβησε» από κορονοϊό 50χρονη θεολόγος του 1ου Γυμνασίου Χαλκίδας - Νοσηλευόταν διασωληνωμένη σε ΜΕΘ της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)

Η καθηγήτρια θεολογίας Ελένη Κουτσοπάκη, που διέμενε στη περιοχή της Νεάπολης στη Χαλκίδα και δίδασκε επί πολλά χρόνια στο 1ο Γυμνάσιο Χαλκίδας, νικήθηκε από τον κορονοϊό και άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία μόλις 50 ετών...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μόλις έκλεισαν τα σχολεία λόγω του lockdown, πήγε στο πατρικό της σπίτι στην Ημαθία και μετά από λίγο καιρό βγήκε θετική στον κορονοϊό. Τα συμπτώματα επιδεινώθηκαν σημαντικά και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου διασωληνώθηκε σε ΜΕΘ και τελικά «έφυγε» από την ζωή.

Την είδηση (μαζί με την φωτογραφία της) αποκάλυψε η Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Εύβοιας Νίκα Χαρά:

 
«Με μεγάλη οδύνη και βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε τον αδόκητο θάνατο της συναδέλφισσας Ελένης Κουτσοπάκη, που υπηρετούσε ως Θεολόγος στο 1ο Γυμνάσιο Χαλκίδας και υπήρξε επί σειρά ετών, μέλος της πολιτιστικής ομάδας της ΕΛΜΕ Εύβοιας. Η Ελένη υπηρέτησε τη Δημόσια Εκπαίδευση με ήθος και εργατικότητα και σίγουρα θα λείψει από την εκπαιδευτική οικογένεια. Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Εύβοιας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσας και εύχεται να είναι η Ελένη το τελευταίο θύμα που θρηνούμε στην μακριά αλυσίδα των απωλειών, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Αντί στεφάνου, το ΔΣ της ΕΛΜΕ θα καταθέσει στη μνήμη της συναδέλφισσας, το συμβολικό ποσό των 100 ευρώ στο "Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Τάσος Γεωργιάδης, αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Εύβοιας.


Ανακοίνωση εξέδωσε και η Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Χαλκίδας:

«Με μεγάλη θλίψη, οι καθηγητές του 1ου Γυμνασίου Χαλκίδας πληροφορηθήκαμε την απώλεια της συναδέλφου Κουτσοπάκη Ελένης μετά από πολυήμερη μάχη με τον Covid-19.

Η Ελένη υπήρξε εξαιρετική συνάδελφος, με υψηλό ήθος, ιδιαίτερη ευγένεια, ασκώντας το λειτούργημα της εκπαιδευτικού με ειλικρίνεια και συνέπεια, πάντα αθόρυβα και σεμνά.

Προσωπικά με συνέδεε μακρά και ειλικρινή φιλία και δεν θα λησμονήσω ποτέ την προθυμία της, την ευθύτητά της και την διάθεσή της για προσφορά.

Όλοι οι καθηγητές του 1ου Γυμνασίου Χαλκίδας ευχόμαστε ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της και να την ¨συγκαταριθμήσει μετά δικαίων¨. 

Αιωνία της η μνήμη».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA