Νεκρός σεκιουριτάς που φύλαγε εργοστάσιο - Έφερε δεκάδες τραύματα από σκυλιά | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νεκρός σεκιουριτάς που φύλαγε εργοστάσιο - Έφερε δεκάδες τραύματα από σκυλιά

Τα αποτελέσματα της νεκροψίας - νεκροτομής θα προσδιορίσουν την αιτία θανάτου ενός 56χρονου σεκιουριτά, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε προαύλιο χώρο εργοστασίου - συσκευαστηρίου στην περιοχή των Λεχαινών της Ηλείας, όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η ιατροδικαστής Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, η οποία παράλληλα απέκλεισε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας...

Ειδικότερα, ο 56χρονος, ο οποίος εργαζόταν ως φύλακας στο συσκευαστήριο, εντοπίστηκε από πολίτη, ο οποίος ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία. Όταν οι αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο βρήκαν νεκρό τον 56χρονο, ενώ δίπλα από την σορό υπήρχαν αίματα. Αμέσως μετά ο χώρος αποκλείστηκε και έπειτα από λίγη ώρα έφθασε και η ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ η Αγγελική Τσιόλα, η σορός του 56χρονου φέρει εκτεταμένα τραύματα από σκυλιά που βρίσκονταν στο ίδιο χώρο, ενώ μετά την διενέργεια της νεκροψίας - νεκροτομής θα διαπιστωθεί η αιτία θανάτου του άνδρα και αν τα συγκεκριμένα τραύματα σχετίζονται αποκλειστικά με τον θάνατό του.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA