63 κρούσματα μόνο την Παρασκευή! Στοιχεία σοκ για την Εύβοια και τον Φεβρουάριο - Συνολικά 261 επιβεβαιωμένα κρούσματα, τα περισσότερα στη Χαλκίδα και 5 νεκροί! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

63 κρούσματα μόνο την Παρασκευή! Στοιχεία σοκ για την Εύβοια και τον Φεβρουάριο - Συνολικά 261 επιβεβαιωμένα κρούσματα, τα περισσότερα στη Χαλκίδα και 5 νεκροί!

Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους και δείχνουν ότι η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο στην Εύβοια, και περισσότερο στο Δήμο Χαλκιδέων...

Από 1 Φεβρουαρίου εως 5 Φεβρουαρίου 2021 καταγράφηκαν συνολικά 261 επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Εύβοια, ωστόσο τα πραγματικά κρούσματα είναι αρκετά περισσότερα και φτάνουν σε τετραψήφιο αριθμό, αν αναλογιστεί κανείς τα ορφανά κρούσματα και τους ασυμπτωματικούς που κυκλοφορούν ανάμεσα μας, οι οποίοι δεν έχουν εντοπιστεί.

Παράλληλα μέσα σε πέντε μέρες πέθαναν 5 κάτοικοι του Δήμου Χαλκιδέων από κορονοϊό, ηλικίας 55, 50, 75, 69, και 81 ετών που νοσηλεύονταν σε Νοσοκομείο των Αθηνών και ένας από αυτούς στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Οι αριθμοί που τρομάζουν και φέρνουν καθολικό Lockdown τουλάχιστον στον Δήμο Χαλκιδέων:

5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 63 επιβεβαιωμένα κρούσματα (τα περισσότερα σε Χαλκίδα, Βασιλικό, Αρτάκη) και ακολουθούν, Δήμος Διρφύων - Μεσσαπίων, Κάρυστος, Αμάρυνθος και Δήμος Κύμης Αλιβερίου.

4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 55 επιβεβαιωμένα κρούσματα (τα περισσότερα σε Χαλκίδα, Έξω Παναγίτσα, Αρτάκη, Βασιλικό και ακολουθούν 6 κρούσματα στη Κάρυστο, 4 στα Ψαχνά και 8 στο Δήμο Κύμης - Αλιβερίου.

3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ - 71 επιβεβαιωμένα κρούσματα (τα περισσότερα σε Χαλκίδα (51 στον αριθμό!), και ακολουθούν 7 κρούσματα στο Δήμο Διρφύων - Μεσσαπίων, 5 στην Αρτάκη, 4 στο Δήμο Ερέτριας, και 2 στο Δήμο Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας

2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 43 επιβεβαιωμένα κρούσματα (τα περισσότερα στη Χαλκίδα) και ακολουθούν Ψαχνά, Αρτάκη, και Δήμος Ιστιαίας - Αιδηψού.

1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 29 επιβεβαιωμένα κρούσματα (τα περισσότερα στη Χαλκίδα) και ακολουθούν, Αρτάκη, Ψαχνά, Ιστιαία και Λουτρά Αιδηψού.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA