9 χρόνια EviaZoom.gr: Δήλωση από την επικεφαλής των αρχισυντακτών του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 - «Εδώ και 9 χρόνια το EviaZoom.gr αποτελεί για εμάς στις ειδήσεις του Αντέννα έναν πολύτιμο συνεργάτη» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

9 χρόνια EviaZoom.gr: Δήλωση από την επικεφαλής των αρχισυντακτών του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 - «Εδώ και 9 χρόνια το EviaZoom.gr αποτελεί για εμάς στις ειδήσεις του Αντέννα έναν πολύτιμο συνεργάτη» (ΦΩΤΟ)

Το EviaZoom έχει γενέθλια στις 6 Φεβρουαρίου 2021 και κλείνει 9 χρόνια μαχητικής, αποκαλυπτικής, ανεξάρτητης, έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης με μόνο στόχο και σκοπό την αποκάλυψη της αλήθειας με όποιο τίμημα καθώς λογοδοτούμε μόνο στους αναγνώστες μας στην Εύβοια και σε όλο τον κόσμο που μας έχουν φέρει σταθερά στην πρώτη θέση και τους ευχαριστούμε για ακόμη μία χρονιά, την οποία οι πολίτες περνούν με πολλές δυσκολίες λόγω του κορονοϊού και τους ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να είναι υγιείς... 

9 χρόνια σκληρής και ακατάπαυστης δουλειάς για την ενημέρωση σας, κόντρα στη διαπλοκή, στα «βρώμικα» συμφέροντα και στη διαφθορά. Αυτό έχει εκτιμηθεί από εσάς και το αισιόδοξο μήνυμα που στέλνουμε είναι ότι «τα καλύτερα έρχονται και είναι μπροστά μας!»

Απλοί πολίτες αλλά και επώνυμοι ξεκίνησαν να στέλνουν ευχές και δηλώσεις για τα γενέθλια του EviaZoom.gr και στον δημοσιογράφο Μιχάλη Τσοκάνη που το δημιούργησε, ο οποίος γιορτάζει τα γενέθλια του EviaZoom.gr περισσότερο και από τα δικά του.

Ακολουθεί η δήλωση που απέστειλε η Επικεφαλής Αρχισυντακτών του Δελτίου Ειδήσεων του ΑΝΤ1, Νάνσυ Τάση, με την οποία όλα αυτά τα χρόνια έχουμε στενή και άψογη συνεργασία, αναμεταδίδοντας ειδήσεις και καλύπτοντας ρεπορτάζ του EviaZoom.gr στον Αντέννα που μετρά 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας.

Η δήλωση της κ. Τάση για τα γενέθλια του EviaZoom.gr, το οποίο έγινε 9 ετών:

«Εδώ και εννιά χρόνια το EviaZoom.gr αποτελεί για εμάς στις Ειδήσεις του Αντέννα έναν πολύτιμο συνεργάτη, που μας αναμεταδίδει με αμεσότητα και εγκυρότητα τις ειδήσεις των περιοχών που καλύπτει, στην Εύβοια.

Σε μία εποχή που η ανάγκη για  τεκμηριωμένη ενημέρωση είναι περισσότερο επιβεβλημένη από ποτέ, η προσπάθεια του EviaZoom.gr είναι μοναδική. Καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο της ενημέρωσης, με συνέπεια και σεβασμό στη δημοσιογραφική δεοντολογία !

Τάση Νάνσυ

Επικεφαλής Αρχισυντακτών του Δελτίου Ειδήσεων Αντέννα».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA