Ελεύθερη αφέθηκε η 35χρονη φιλόλογος που αποπλάνησε τον 13χρονο μαθητή - Της απαγόρευσαν οι Δικαστές να τον ξαναπλησιάσει (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Ελεύθερη αφέθηκε η 35χρονη φιλόλογος που αποπλάνησε τον 13χρονο μαθητή - Της απαγόρευσαν οι Δικαστές να τον ξαναπλησιάσει (ΦΩΤΟ)

Ελεύθερη μέχρι τη δίκη, με περιοριστικούς όρους, αφέθηκε η 35χρονη καθηγήτρια στην Αττική, η οποία κατηγορείται για την αποπλάνηση 13χρονου μαθητή της...

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, με βούλευμά του, έλυσε τη διαφωνία που προέκυψε την περασμένη Παρασκευή ανάμεσα στην 6η τακτική Ανακρίτρια Αθηνών και την Εισαγγελέα Αθηνών.

Οι Δικαστές έκριναν ότι η κατηγορούμενη πρέπει να αφεθεί ελεύθερη, με περιοριστικούς όρους. Της απαγορεύουν να πλησιάζει τον ανήλικο μαθητή της σε απόσταση μικρότερη του ενός χλμ., καθώς και να έχει οποιασδήποτε επικοινωνία μαζί του, με οποιονδήποτε τρόπο, είτε διαδικτυακά είτε τηλεφωνικά. Επίσης, το δικαστικό συμβούλιο έδωσε εντολή η κατηγορούμενη να τεθεί υπό την παρακολούθηση ψυχολόγου.

Η Ανακρίτρια είχε την άποψη ότι η καθηγήτρια πρέπει να προφυλακιστεί, εκτιμώντας ότι, αν αφεθεί ελεύθερη, είναι υπαρκτός ο κίνδυνος να διαπράξει νέες αξιόποινες πράξεις, δηλαδή να συνεχίσει την αποπλάνηση του 13χρονου μαθητή. Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, ωστόσο, συντάχθηκε πλήρως με την εισαγγελική πρόταση.

Η κατηγορούμενη από την περασμένη Παρασκευή που απολογήθηκε ενώπιον της Ανακρίτριας βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό μέχρι την έκδοση του βουλεύματος, από το οποίο κρίθηκε η τύχη της. Απολογούμενη, σύμφωνα με πληροφορίες, είπε ότι έχει μετανιώσει και ζήτησε συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε στο παιδί και στην οικογένειά του.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η καθηγήτρια πίσω από την κλειστή πόρτα του δωματίου, στα ιδιαίτερα μαθήματα με τον 13χρονο, παρέσυρε το μαθητή της σε ερωτική σχέση, την οποία ανακάλυψε η μητέρα του.

Η γυναίκα άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά εξαιτίας της συμπεριφοράς του παιδιού της και στη συνέχεια, ψάχνοντας, ανακάλυψε ακόμα και ανάρμοστο φωτογραφικό υλικό, ενώ διαπιστώθηκε ότι το παιδί είχε παρασυρθεί τόσο πολύ, που ακολουθούσε την καθηγήτρια ακόμα και σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής για τις ερωτικές τους περιπτύξεις.
Η καθηγήτρια είναι παντρεμένη, έχει ένα μικρό παιδί και κατοικεί, σύμφωνα με πληροφορίες, κοντά στην περιοχή που μένει ο μαθητής της με τους γονείς του.

Ο συνήγορός της έχει δηλώσει ότι η κατηγορούμενη βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί τις συνέπειες των πράξεών της και είναι διατεθειμένη να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο για την προστασία του ψυχισμού του ανήλικου μαθητή. Η ίδια φέρεται ότι υποστήριξε πως είχε αισθήματα για τον 13χρονο μαθητή της.

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα