Παγκόσμια διάκριση: Όταν το BBC αναπαρήγαγε ρεπορτάζ του EviaZoom με πηγή! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Παγκόσμια διάκριση: Όταν το BBC αναπαρήγαγε ρεπορτάζ του EviaZoom με πηγή! (ΦΩΤΟ)

Με αφορμή τα πρόσφατα γενέθλια του EviaZoom.gr που έκλεισε 9 χρόνια ζωής δεν μπορούσαμε να μην αναφερθούμε σε αυτό το γεγονός...

Το BBC είναι το μεγαλύτερο παγκόσμιο ειδησεογραφικό δίκτυο μεταδόσεων σε όλο τον κόσμο, εκπέμποντας σε 28 γλώσσες σε πολλά μέρη του κόσμου, είτε σε αναλογικό ή ψηφιακό είτε μέσω διαδικτύου είτε μέσω δορυφόρου. Το BBC, σε πρόσφατη μέτρηση, έδειξε ότι σε μια εβδομάδα είχε 188 εκατομμύρια αναγνώστες!

Είναι η πρώτη φορά που το BBC αναπαρήγαγε ρεπορτάζ με πηγή ειδησεογραφικού site σε Εύβοια και Στερεά Ελλάδα, κάτι που συμβαίνει και σπάνια στα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά site της Ελλάδας.

Το ημερολόγιο έγραφε 27 Σεπτεμβρίου 2017, όταν το BBC έκανε ιδιαίτερα αναφορά στην είδηση του EviaZoom.gr με τίτλο: «Εύβοια: Το ναό της Αρτέμιδος ανακάλυψαν αρχαιολόγοι στην Αμάρυνθο! (ΒΙΝΤΕΟ)» που δημοσιεύτηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 2017 (δείτε ΕΔΩ).

Ο τίτλος του δημοσιεύματος του BBC ήταν: «Lost Greek temple found after steps recounted».



Στο δημοσίευμα έγινε αναπαραγωγή του ρεπορτάζ του EviaZoom, το οποίο αναφέρθηκε ως πηγή με link, με εκατομμύρια αναγνώστες να μπαίνουν αργότερα στο EviaZoom.gr για να δουν ολόκληρη την είδηση.

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το σχετικό δημοσίευμα του BBC

Πρόκειται για μία παγκόσμια διάκριση του EviaZoom.gr, αν σκεφτεί κανείς, όπως προαναφέραμε, ότι το BBC είναι το μεγαλύτερο παγκόσμιο ειδησεογραφικό δίκτυο μεταδόσεων σε όλο τον κόσμο, εκπέμποντας σε 28 γλώσσες σε πολλά μέρη του κόσμου, είτε σε αναλογικό ή ψηφιακό είτε μέσω διαδικτύου είτε μέσω δορυφόρου. Το BBC, σε πρόσφατη μέτρηση, έδειξε ότι σε μια εβδομάδα είχε 188 εκατομμύρια αναγνώστες!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

9 χρόνια EviaZoom.gr, Μάχιμης πορείας, Έρευνας και Αποκαλύψεων - Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε μαζί! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)


Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA