Χαλκίδα - Διοικητήριο: Θετικός στον κορονοϊό συνεργάτης του Κελαϊδίτη - Σε καραντίνα και ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Χαλκίδα - Διοικητήριο: Θετικός στον κορονοϊό συνεργάτης του Κελαϊδίτη - Σε καραντίνα και ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας (ΦΩΤΟ)

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε 44χρονος συνεργάτης του Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, Γιώργου Κελαϊδίτη που εργάζεται στο Διοικητήριο της Π.Ε. Εύβοιας, στη Χαλκίδα...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σε προληπτική καραντίνα, για τουλάχιστον μία εβδομάδα, μπήκαν τρεις υπάλληλοι αλλά και ο Γιώργος Κελαϊδίτης, άσχετα αν βγήκε αρνητικό το rapid test που έκανε.

Για το θέμα εστάλη και η ακόλουθη ανακοίνωση στο EviaZoom.gr από το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας:

«Σε συνέχεια μοριακού ελέγχου, στον οποίο υπεβλήθη σήμερα 1 Φεβρουαρίου 2021, εργαζόμενος του γραφείου Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Εύβοιας επιβεβαιώθηκε θετικός στον νέο κορωνοϊό SARS-CoV-2 (COVID-19). Ακολουθώντας το προβλεπόμενο πρωτόκολλο διαχείρισης κρουσμάτων του ΕΟΔΥ, τίθενται άμεσα σε καραντίνα το κρούσμα και οι στενές επαφές σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ιχνηλάτισης, ενώ λαμβάνονται παράλληλα όλα τα αναγκαία προληπτικά μέτρα κατά της διασποράς του ιού (καθαρισμοί, απολυμάνσεις).

Με αίσθημα ευθύνης και νηφαλιότητα, και με γνώμονα πάντα την υγεία και το καλό των συμπολιτών και των συνεργατών μας, θα πράξουμε ότι είναι απαραίτητο προκειμένου να επιστρέψουμε υγιείς και ασφαλείς στο καθήκον μας».

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα